Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Miss A Ve Suzy

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Kpop eski şarkıları dinliyordum arada Miss a'ya da uğradım. şarkılarına ve kliplerini bakarken tekrar sorgulamaya başladım gerçekten diğer grup üyeleri de çok dikkat çekici neden suzy ile aralarında bu kadar popülerlik farkı var anlamadım evet suzy visuali o dönem aşırı viral oldu ulusun ilk âşkı ilan edildi ama diğer grup üyeleri arasında bu denli uçurum olması çok saçma geldi suzy nin bu kadar ünlü bir idol olduğunu bilmesem diğer üyelerden çokta öne çıktığını düşünmezdim belki jyp çok fazla promo yaptırdığı için bu kadar fark oluştu diyicem ama talep olduğu için jyp suzy'yi bu kadar ön plana attı ben neden diğer üyeleri bu kadar az talep gördü onu anlamadım cidden bir bende mi bu durum var yoksa sizde suzy nin gruptan bu kadar sıyrılmasını ve üyelerin bu kadar gölgede kalmasını abartı buluyor musunuz çünkü sanki bir bana tuhaf geliyor gibi hissediyorum

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Dream High dizisi ve sonrasında film (architecture 101) ile Suzy'nin popülerliği çok arttı. Anlaşmaları gereği tüm parayı bölüşüyorlardı ve Suzy grup dışı çok fazla iş yapıyordu. Bu durum da sıkıntı oldu üyeler arasında .Çok sık dönüş yapmıyorlardı zaten yılda bir hatta boş geçen yılları bile var.

Diğer üyeler daha uzun süre stajyerlik yaptı hatta daha farklı bir lineup ile çıkış yapacakmış grup sonra Suzy eklenmiş. Visual olarak eklenince,az staj süresi ile göze batması normal gibi. Mesela Min kilosu nedeni ile birkaç kez şirketten kovulmuş stajyer zamanlarında. Fei ve Jia 'da hem Çinliler hem de ilişkileri fazla sıkı,Suzy ile de yaş farkları,kültür farkı vs de dahil olunca yakın olmamaları çok zor olmamıştır. Netizenler de sürekli diğer üyeler için ''para yiyici'' gibi yakıştırmalar yapıyordu.

Jia & Fei'nin sözleşmeleri 2016 yazında bitti Jia yenilemedi,Fei yeniledi. 2017 yılında da Min & Suzy ile anlaşma dönemi yaşandı Min yenilemedi . Zaten en sonki geri dönüşleri 2015 yazında olmuştu ve o zaman bile aralarındaki soğukluk ekrana yansıyordu.