Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mızrağın Blackpink'e Çevrilme Hızı

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Bilirsiniz dün rm bir hikaye attı, burada da konuşuldu konu.İnanır mısınız bilmem o konu döndü dolaştı bizim kızlara geldi.
Olay Twitter da dönüyor.Armyler jennie ve lisa coachella'da frank ocean sahnesi izlemiş diyerekten özür tagi başlatıyorlar.
1) izlemeye giden jennie değil jisooymus
2) kızlar 5 dk anca durup oradan ayrılmış
3)sahnede hiçbir şekilde dini öge yokmuş ve o şarkıdaki sözler çıkarılmış -ki kızlar o kısmı izledi mi orası bile makul-
Komik bir şekilde latto(kendisi asyalilara karşı ırkçılık yapan,t@vüz kelimesi çok ağır daha tatlı bir şeyler yapalım diyen biri) ig hikayesinde apalogize to muslims jennie etiketini kullanıyor ve grubu ırkçılığa karşı birleşmiş milletlerde konuşma yapan fandom kadına destek veriyor 🙃 Jennie dinlere karşı aşırı saygılı biri iken latto sağolsun armyler bu etikete yoğunlaştı.

Bu arada o kadar armyleri dışladım ki kendim army değilmişim gibi olduhdhdhx.Geçen ki hikaye hakkında fikrimi belirtmemistim çünkü herkes söylenecek her şeyi söylemişti şu an tekrar konuyu açtığım için şimdi belirteyim.Şarkı islamfobik bir şarkı değil.Bana lanet etmeden kastı şarkının eşcinsellikle alakalı olması ve bunun dinimizde yasak olması.Ben alınmadım gücenmedim -ki alınacak bir şey de yok- Sırf savunma adına başkalarını öne atmanın manası yok.Bir army hesabı şarkıyı açıkladı bende "aa okey" dedim konu kapandı.

Düzenleme; Arkadaşlar kadın bu etiketi kullandığı için gündem oldu sanıyordum ama gündemde olduğunun ss'ini atmış ve orada jennie'nin etiketi gözüküyormuş.Daha sonrasında armyler daha da çok konuşmaya başlıyor orası ayrı ama ilk kendi kendine gündem olmuş.Yanlış bilgi için özür dilerim.
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
Lilyy

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
bu latto jungkookun seven şarkısındaki rapçi olan kadın mı? onun olayla ne alakası var onu anlamadım
Hazır sen yazmışken ekleyeyim.Kadin bu etiketi kullandığı için gündem oldu sanıyordum ama gündemde olduğunun ss'ini atmış ve orada jennie'nin etiketi gözüküyormuş.Daha sonrasında armyler daha da çok konuşmaya başlıyor orası ayrı ama sanırım ilk kendi kendine gündem oldu.. Bir daha iki tur atayım etrafta geliyorum.

Bu şekil attım sonra senin soruna cevap vermediğimi fark ettim hdhxnx Evet o rapçi kadın.Twitterda gündem olduğunun hikayesini atarken jennie'nin isim gözüküyor diye o da konuşuluyor olayın arasında
 
  • Alev
Reactions: ask

Gamze

Trainee
Katılım
12 May 2023
Mesajlar
40
Tepki
111
Puan
8
Olay Twitter da dönüyor.Armyler jennie ve lisa coachella'da frank ocean sahnesi izlemiş diyerekten özür tagi başlatıyorlar.
Ya Allah aşkına dinlemiş olsalar da her dinlediğiniz fikri doğru buluyorsunuz diye bir şey mümkün var?
Ben çok yaşlandım galiba bu fan kavgalarindan bir şey anlamaz oldum.
 
Üst