Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Mutsuz Olmak

A

Anonymous (2831)

Ne yaparsam yapayım mutlu olamadığımı fark ediyorum.Şımarıkça mı davranıyorum diye kendimi sorguluyorum.Eskiden beni heyecanlandıran ve mutlu eden şeylerin artık bende bir anlamı yok.Tuhaf bir durum fakat üzgün hissettiğimde ne kadar ağlamak istersem isteyeyim ağlayamıyorum.Siz bu tip durumlar yaşadınız mı? Eger yaşadıysanız bununla nasıl mücadele ettiniz?
 
Konu Sahibi
A

Anonymous (f7ea)

Hayatı hızlı yaşıyorsun. Biraz yavaşla.


Olabilir.
Bu durumdan kurtulmak için her şeyi deniyorum daha olumlu bakmaya çalışıp,güzel şeyler için şükrediyorum ve kendimi de eleştiroyorum fakat en sonunda odada tek başıma kaldığımda hayatımda hiç hissetmediğim kadar mutsuz hissediyorum.Artık bir hayalim veya hedefim bile olduğunu sanmıyorum.
 

layley

Trainee
Katılım
23 Eyl 2023
Mesajlar
174
Tepki
449
Puan
51
Bu dönemler çoğu insanda oluyor. Ve hayır şımarıkça da değil. Belli ki duygusal bir süreçtesin. Eskiden yaptığın şeyler seni heyecanlandırmıyorsa kendine yeni işler, yeni hobiler bulabilirsin. Belki de bir değişim içindesindir. Yaşın kaç bilmiyorum ama ergenliğin getirdiği duygusal dalgalanmalar buna etki etmişte olabilir. Çünkü yazdıklarının aynısını ergenlik döneminde yaşadım ve hissettim. Buna şahit kişilerde ailemdir. Bunu atlatmak için farklı bir şey yaptın mı dersen hayır yapmadım. Kendimi akışa bıraktım. Farklı ortamlarda bulundukça o süreci atlattım. E çünkü hayat devam ediyor dışarıda. Ağlasam da sızlasam da ayak uydurmam gerekiyordu. Fakat her insan farklıdır. Ben bunu kendi başıma atlatmıştım ama belki sen öyle değilsindir. Belki de bir uzmanla konuşmaya ihtiyacın vardır. Bunu da düşün.. On iki ayın hepsini mutlu bir şekilde geçiremeyiz. İnişlerimiz de olacak, yükseklişlerimiz de. Şuanki duygu durumunun sonsuza kadar sürmeyeceğini de bil
 

Benzer konular

Üst