Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Nayna'nın Yalanlarını İnceliyoruz

Ü

Üye silindi 192

roger waters.jpeg


Forumdaki troller, hayatı hakkında ezik ezik yalanlar atanlar gram umrumda olmuyordu. Dün Domuzcuk diye biri hesap açtı ve hesabı yeni açılmış bir hesap sandım saf gibi daha sonra onun da fake olduğunu öğrendim. Sonra oturup kendi kendime düşündüm, "troller ve yalancılar nasıl ayırt edilebilir?" diye. Önce yalancılara bakayım dedim ve aklıma direkt Yahudi asıllı Arap milyoner Ak partili old money zart zurt olan Nayna geldi. Daha önce okumuştum onun komik yalanlarını, o zamanlar iyiki forumda aktif değilmişim kesin beni de yalancılık ve kıskançlık ile suçlardı bazı çok iyi niyetli arkadaşlar. Neyse, forumda ara kısmına Nayna yazdım ve yazdığı her şeyi okurken foruma geri döndüğünü farkettim, cevap yazmak istedim ama kısıtlama vardı. Nayna'nın en büyük falsolu yalanları psikoloji üzerinden olmuş, hani psikoloji üzerinden yalan söyleyip ilgi için hastalıklar ile dalga geçecek kadar düşük profilli birisi yani. Sonra deprem ile ilgili büyük bir yalan atmış ama Yunanistan'da verdiği tarihte hiçbir adada deprem olmamış. Beyonce konseri yalanını atmış o da başka bir Youtuber'ın hesabından ekran görüntüsü çıkmış. Daha sonra Kanada vatandaşı olduğunu ama orada yaşayamadığını çünkü durumu olmadığını yazmış:

🤓 ummm actually what shall we do now isn't a separate song from empty spaces.jpeg

Sen bizleri mal sanıyor olabilirsin ama emin ol değiliz, başka bir gönderide Lady Dior çantaya sahip olduğunu ve Crazy Horse'a gidecek kadar prestijli ve zengin olduğunu yazarken hangi mantık ile bu saçma şeye inanılmasını bekledin acep? Daha inanılmaz olanı ise bu kıza inanıp ona fake diyen kişiyi cancellamamız... Neyse, bu ucuz yalanlar pek kafaya takılacak şeyler değil, benim zoruma giden şey psikolojik rahatsızlıklar ile bu kadar rahat dalga geçebilmesi. Aynı anda Anksiyete ve Dehb'a sahip olduğunu söyleyip, zangır zungur kopulan Fransa'nın gece hayatlarının döndüğü mekanlarda gezmesi, aralıksız yazılan tüm yorumlara anında cevap vermesi, güya Kraliyet ailesine konser vermesi ki orada kaç bin kişi var sizler hesaplayın artık, hepsi Anksiyete gibi çok ciddi bir hastalığa ters olaylar. Psikoloji ile ilgili forumlarda defalarca kez gezdim, okudum hatta en sona bakmak ve bilgilenmek isteyenler için forumların linklerini bırakacağım. Çok zeki Nayna'ya ilk gıcık oluşum mültecilerin yaptığı bir olayın geçtiği gönderide Türkler bu konuyu konuşurken araya "Yahudi-Arap asıllı olduğum için zorbalık görüyorum uhuhu" diye saçma sapan bir şey yazmasıyla oldu. Kalbi kırılmasın diye nezaketen iyi davransam da biz kendi ülkemiz hakkında böyle ciddi bir konuda konuşurken sen gelip provokasyon yapamazsın heleki Türk asıllı değilsen bu konu hakkında yorum yapma dahi hakkın bulunmaz ki değilsin dediğin kadarıyla ve bulunmuyor da zaten. İkinci gıcık oluşum her seferinde görgüsüz gibi durumunu anlatmasıydı. Tanzanya hastalığı olan Marburg Virüsü ile ilgili bir gönderide gittiğini neler yaptığını vesaire anlatmış ama konuyla gram alaka yokken, bizi ilgilendirmeyen saçma sapan şeyleri yazarken hiç dönüp okuyor musun çok merak ediyorum da. Bir de utanmadan gezilecek yer yok sıkılırsınız bilmem ne diye ülkeyi gömmüş bizim üzerinizden karar falan vermiş hahahaha ama bir kullanıcı gittiği yerlerden fotoğraf, anı falan isteyince "Benim gittiğim yerler çok" gibi dünya üzerindeki en cringe yorumu yapmayı yine başarmış. Neyse bunu da geçelim ve size neden bu kızın psikoloji hakkında yalanlar söylediğini anlatayım daha doğrusu kanıtlayayım.


Screenshot_2023-09-25-08-49-43-863_com.android.chrome-edit.jpg

Buradaki yoruma göre bu kız birilerine Anksiyetesinin olduğunu yazmış bu bir kere belli. Anksiyeteyi bu başlıkta anlatmayacağım çünkü detaylı bir yazıyı notlarıma kaydettim öyle atmak istiyorum uzun bir konu özellikle. Peki neden bu kullanıcı Anksiyeteye sahip değil veya sahip olsa bile bunu ilgi çekmek için kullanıyor?

Önce olmadığını varsaydığımız duruma bakalım. Bu kullanıcıda Agorafobi bariz bir şekilde yok, olsaydı burada bize yok şu gün Paris'te şu cluba gittim, yok şu gün amcamın İngiltere'de kraliçeye konser verdim gibi çok fazla insanın bir arada etkileşim içinde olduğu alanlarda ne rahatça durabilir ne de bunun hakkında rahatça konuşabilirdi. Bu kızda sanıyorumki Seçici dilsizlik de yok zira ailesini, onlarla konuşmalarını, ailesi ile olan faaliyetlerini çok rahat bir biçimde insanlara hava atarcasına anlatabiliyor. Benim ilk yazdığım gönderilerden biri olan aile ilişkilerim ile ilgili yazımı ben atmadan önce en az 10 kere düşündüm çünkü bunun altındaki kaygı herkeste vardır, ailemle konuşamadığımı ve ilişkilerin buz gibi olduğunu yazmıştım ama bende Anksiyete yokken bile bu kaygı var fakat Nayna Hanım anksiyetem var derken bunların tam tersini yazıyor ne hikmetse. Belirli fobisi illaki vardır ama bunun forumla gram alakası yok. Genelleştirilmiş Anksiyete Bozukluğu ise yok çünkü bu kullanıcı aşırı aktif birisiydi ve buna sahip olsaydı yazılan en ufak belirsiz cümlelerde bile hemen altında bir şey arayıp kaygılanır ve forumdan uzunca bir süre uzaklaşırdı fakat maşallah bunu yaptığını hiç görmedik, çatır çatır insanlara hakaret ede ede cevaplar vermiş hepsinin ekran görüntüsü aldım koyacağım. Panik Atak bizim ekrandan görebileceğimiz bir şey değil fakat ben bunu da olsa bile üstüne koya koya anlattığını düşünüyorum çünkü bu kızı forumda tetikleyecek tek bir olay bile olmadı, her zaman kendini pohpohlayacak şeyler yazdı ve çoğu kişi de ne gariptir övdü bunu, övüldükçe yazmaya çizmeye daha çok devam etti ama en sonunda elinde patladı yalanları yani panik atağı varsa bile anca bu noktada tetiklenir yani önceden söyledikleri aşırı mantıksız ve uyuşmuyor ayrıca panik atağı varken deprem gibi düşününce bile insanın psikolojisini alt üst eden bir olayı "ay nazar deydi ahahaha" gibi berbat bir üslupla anlatarak ve yalanlar atarak söylemesi bile ilgi için neler yapılabileceğine kanıt olabilir hatta bu kız Anksiyetem var diye dolaşan tiki kızlar ve erkekler gibi duruyor bana kalırsa.


Gelelim Dehb'a. Arkadaşımız her seferinde terapisti ile konuştuğunu gözümüze soka soka yazmış hepsi duruyor bakabilirsiniz lakin sana üzücü bir haberim var sevgili Nayna, terapistler hiçbir dönemde teşhis koyup verilecek ilaçları yazmazlar yani terapistine Depresyon türü tanısı ile ilgili sorular sorman koskocaman cahilce tasarlanmış bir yalan.

Screenshot_2023-09-25-09-41-28-607_com.android.chrome-edit.jpg
Screenshot_2023-09-25-11-37-51-247_com.android.chrome-edit.jpg
Screenshot_2023-09-25-11-39-10-065_com.android.chrome-edit.jpg

Senin "terapist" sana Kronik yalancılık derken sen onu Anksiyete olarak algılamış olmayasın Naynoş? Herkesi kendiniz gibi sorgulama yeteneği olmayan kişiler sanmanız çok absürt yahu. Ben eminim bazı kişiler bu kızın salladığını anlamışlardı ama forumda damga yememek için sustular. Dehb demiştik değil mi? Bu kızda Dehb olabilir ama dünyada hiçkimse aynı anda Dehb'nun 3 türüne de sahip olamaz...ama Hazreti Nayna olur değil mi? Bir peygamber soyundan geliyorum demediğin kalmış, insanda az utanma olur deprem üzerinden prim ne demek ya? Dehb konusuna girmeyeceğim bence bir tanesi vardır o da genelde yetişkinlerde görülen türüdür dikkatsizliğin ön planda olduğu yani ama üçünü birden söyleyecek kadar hastalığa karşı bilgisizliği bu konuyu da prim için ağzına sakız ettiğinin kanıtı.

Arkadaşlar bilmem katılır mısınız ama ben psikolojik rahatsızlıklarını direkt, heleki sosyal mecralarda hemen söyleyen kişilere çoğu zaman inanamam. Ben bir kaç kullanıcının desteği ile zar zor aslında yazıdaki kişinin ben olduğumu söylemiştim hatırlarsanız çünkü o kaygı, " benimle dalga geçilecek, dışlanacağım, zorbalık göreceğim, bu onların aklında kalacak ve ona göre muamele göreceğim, benden korkacaklar" düşünceleri her zaman, bakın HER ZAMAN var olacaktır. Bu kızın gelir gelmez kullanıcılara "Ya ama benim Anksiyetem var 🥺" demesi beni dumura uğrattı ki Anksiyete gibi Asosyalliğe dahi itecek bir hastalığa sahip olup bu kadar sosyal, millete cevap verecek kadar kaygısız ve üst üste yalan söyleyip savunacak kadar kendinden emin olması aşırı şüphelendiriciydi, ben tanı koymam gerçek Anksiyete hastalarının yaşadıklarını baz alarak onun dediklerine baktım hep ve hepsi tam tersi ki o da kendi kendine tanı koyamaz ama belliki bunu yapmış bir de diğer kullanıcılara bunu üzerinden duygu sömürüsü dahi yapmış. Bunları gerçek hastaların yanında söylese muhtemelen kapı dışarı edilirdi çünkü dediği şeyler ve yaptıklarının tezatlığı çok komik. Ben 9. sınıfta gerçekten Anksiyetesi olan ve bu yüzden açığa geçen bir kız ile aynı sınıftaydım. Okulun ilk günü kendimizi tanıtırken kız tahtaya çıktığı için nefes alamayıp ağlamaya ve yere çökmeye başladı. Bu kız hep öğretmenlerden ve öğrencilerden uzak duruyordu, bir sürü ilaç kullandı, okula sadece devamsızlık yazılmasın diye geldiğini açıkça söylüyordu, her şeyden çok korkuyordu ve sürekli titriyordu, ağlıyordu ve sosyalliğin olduğu alanlarda nefes alamıyordu. Gerçek bir psikiyatriste sorun, size Anksiyete türlerini tam olarak böyle anlatacak, Nayna Dehb olsa bile Anksiyete falan değil bana göre ki kanıt isteyen kişilere de kanıt da atmamış ama neyse. Gelelim hakaretlerine ve neden banlanması gerektiğine.

Screenshot_2023-09-25-09-12-42-115_com.android.chrome-edit.jpg

Olmayan deprem üzerinden bizi uyarmak için yazdığın yazıdaki o komik olmayan başlık ve dalga geçercesine yazdığın açıklamaya hâlâ bir kılıf bulamayıp şunu yazarken hiç mi yüzün kızarmadı ya... İsterseniz yeniden atarım demiş, istemişler atmamış sonra atıp silmiş onu da moderatörler sildi demiş ama nedense moderatörlerin sildiklerinden haberleri yok hahahahahahahahahaha hayatımda hiç bu kadar gülmemiştim ya. Hadi ya? Bak sen, sanırsın biz yıllardır bu ülkede yaşamıyoruz da bir de bize akıl veriyor. Duygusal manipülasyon bile zekice yapılır sen şu yazıya kanıp seni başımızın üstüne koymamızı mı bekledin? Bu arada hangi Anksiyete bozukluğuna sahip olduğunu dahi bilmiyorken (ki bence yok bile 😅) nasıl TERAPİSTİNDEN Antidepresan aldığını söylüyorsun? Dehb için diyerek sıyrılmaya çalışma sakın bak tekrar komik duruma düşersin benden söylemesi.

Screenshot_2023-09-25-09-26-11-655_com.android.chrome-edit.jpg

@ask bu yorumu yapmış ki doğru yazmış, bir de gelen cevaba bakalım.

Screenshot_2023-09-25-09-27-28-090_com.android.chrome-edit.jpg

Vay be Anksiyetesi olan ultra milyoner Naynoş'a bak sen. Bu kız gerçekten hasta olsaydı ask'in yorumuna cevap bile vermez, forumdan çıkardı veya onu engellerdi çünkü çok tedirgin olurdu bu bir. İkincisi, asıl sen kimsin ya? 7 24 hakkında kırk yalan atıp insanlardan ilgi geldikçe daha büyük yalanlara başvuran, deprem ve hastalıklar gibi büyük konularda dahi bir kaç ilgi yorumu adına berbat uydurmalara başvuran, muhtemelen forumda artık "r-word 2" diye anılan bir kullanıcısın. Evet @ask kendini önemli sanıyor çünkü zaten öyle, forumda onun yüzünü görmeden seven ve saygı duyan bir sürü arkadaşı var, en azından hayatı ve kişiliği hakkında yalanlar söylemeyecek kadar dürüst ve dimdik duran saygılı birisi. Çok zengin olsaydı bile kimsenin gözüne sokmaz, saygısından ödün vermezdi senin aksine. Kendimi kanıtlamam demişsin, çok zenginim bilmem havalarında Netizen Turkey'desin, daha önceki gönderindeki halin kendini kanıtlamamış halinse kanıtlamış halini hayal bile edemiyoruz hykxbkqhdlqhdlmhxwkxnw Baba benim kim olduğumu biliyor dediği yer...cringe damarım koptu bu arada, bu kıza net en iyi cevapları @Bloom🔥 vermiş.

Screenshot_2023-09-25-09-25-42-374_com.android.chrome-edit.jpg

Atarım diyip atmamak yani niye? Hadi onu geçtim asıl sen kimsin de kızı maddi durumu üzerinden aşağılamaya çalışıyorsun? Arkadaş Elvis'i tanımadan Elvis dinlemeyi lüks olarak görüp aklınca milleti eziyor sonra gelip burada forum üyelerini tehdit ediyor ama hesabı açık hahahahaha şu gülüş yemin ederim sinirden yoksa artık bu tutumu komik bile değil, bildiğin insanları ezmiş.


Screenshot_2023-09-25-09-13-09-374_com.android.chrome-edit.jpg

Son olarak buna değineceğim. Bu arkadaş hayal dünyasında yaşamıyor, sadece Kronik yalancı o kadar. Hayal dünyası daha doğrusu kapalı bir fanus içinde dünya yaratmak her hastalıkta olmaz ki bu kişinin hastalıklarım diye iddia ettikleri şeylerde ne hayal dünyalık bir şey var ne de sürekli gorülen halüsinasyonluk bir durum var. Şizofreni, Paranoid Kişilik Bozukluğu ve Bipolar Bozukluk sürekli halüsinasyonlar görmeye sebep olabilir. Çoklu Kişilik Bozukluğu, Borderline Kişilik Bozukluğu, Paranoid Kişilik Bozukluğu, Şizofreni gibi hastalıklarda ise bireyin kafası içinde yarattığı veya doğuştan var olan kendi dünyası olabilir, bunu dışarıya da yansıtabilir veya gizli de tutabilir ama Anksiyete'de veya Dehb'da böyle bir dünyalık olay yok, Dehb olan kişi belirli sebepten halüsinasyonlar görse de sebebi aşırı hiperaktivitedir ama yukarıdaki hastalıklara sahip kişilerde bu olaylar daha net ve sürekli görülür. Şizofreni hastaları ve Paranoid kişiler kabul etmez hastalıklarını, Çoklu Kişilik Bozukluğu, Borderline veya Bipolar Bozukluğa sahip kişiler bu durumun farkında olup kabul ederek yaşayabilirler. Uzun lafın kısası bu kıza acımanızı gerektirecek tek bir olay yok ayrıca attığı ev de bildiğin 2+1 ev, abisi Newyork, amcası İtalya, kendisi Kanada, annesi Paris, babası İngiltere ama Türkiye'de o kadar paraya rağmen 2+1 ev nxnalxbwkbxkwbxjwmxbwkbx komik bir fıkra.



Ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz gram umrumuzda değil. Normalde bu kullanıcının banı hiç açılmamalıydı çünkü deprem ve ölüm gibi büyük bir konu ile ilgili insanları tetikleyip korkutabilecek bir konu hakkında primler için binbir türlü yalanlar salladı, İstanbul'da yaşayan insanlar özellikle diken üstündeyken onlara daha çok endişe verdi. Yetmedi yalan söylüyorsun diyenlere ukalaca hakaretli cevaplar verdi ve psikolojik hastalıklar üzerinden duyar ve prim kastı. Psikolojik hastalıklar hakkında yazdıklarını okuyunca çok açık söylüyorum ben tetiklendim, bu kadar yalan sallayıp insanlara yanlış bilgi vermesi ve bunun üzerinden düzenek oluşturması, hastalıkları bu kadar basite indirmesi hastalığım konusunda güvenimi daha çok kırdı, insanların ona acırmış gibi yorumlar yapması ve onun gülerek bunları okuduğunu düşünmek sinirlerimi zıplattı. Her seferinde bir ilaç ile o hastalığın dindirilebilecek kadar küçük bir olay olduğunu düşünmesi başıma ağrı soktu. Anksiyetesi olan insanlar normal yaşayamadıkları için günlerce evlerinden çıkmayıp ağlama krizlerine giriyorlar, ben çoğu zaman aynaya baktığımda kendimi tanıyamadığım, çoğu yaşadığım olayı hatırlayamadığım için üzüntüden hâlâ daha bazen insanlardan uzak duruyorum, Dehb'a sahip olan çocuklar okulda rahatça eğitim göremedikleri için yaşıtlarının yanında kendilerini eksik hissediyorlar. Bu insanlar acı çekiyor iken siz egonuzu tatmin edeceksiniz diye bunu sakız haline getiremezsiniz. Gidin ve sadece empati yapın, bundan sonra yalanlara ve dalgalara devam ediyorsanız da hemen insanlık dersi alın çünkü durumunuz çok acı.




Bilgilerin Kaynakları:













Forumlar:



 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

ya ben cesaret edebilsem kendisiyle yakınlaşmak istiyordum gerçekten çok kötü oldum yazıyı ve yaptıklarını okuyunca. aramız kötü olsa bile çocukluk arkadaşlarımdan haber alamıyorum nasıl depremi kullandı ya aklım almıyor...
depremi kullanmasi beni de sok etti. ozellikle deprem ulkesinde, bu kadar insanin depremden korktugu bi ulkede nasil bunu kullandi? daha birkac ay onceki depremde yuz binleri kaybettik acimiz hala taze. cidden anlam veremiyorum
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

@ledzeppelin, Banlandı en son zaten. Ama açılmış tekrar. Sanırım ben uğraşırken oldu veys başka bir hata. O olaydan sonra zaten foruma hiç girmemiş.
Ben pek anlamıyorum o işlerden ama senin admin olarak haklı olduğuna inanıyorum çünkü profili görüntülenmiyordu zaten. Kendisini ilk başlarda kimchi'ye karşı koruduğum için çok utandım.
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

ben arkadaşımdan gizliyordum başta anksiyetemi vs sonra çocucğun yanında atak geçirdim o olmasa bayılıyordum cidden ilk geldiğimde nayna bunalımım konusunda daha sakin olmamı sağlamıştı ama sonra yalan olduğunu görünce çok üzüldüm gerçekten. beni anlayan birileri var sanmıştım...
Full yalan söylemesine o kadar sinirlendim ki 1,5 saatimi bunu yazmaya ayırdım, atıyorsun bari düzgün atsaydin yani herkesi cahil sanıyor herhalde. Senin için ise çok üzgünüm, ben kendi gözümle o kızı gördüğümde de çok üzülmüştüm, sizi anlayamam ama tüm samimiyetimle empati yaparım ki yapınca bile insanın kalbi acıyor. Umarım ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olursun bunu tüm kalbimle diliyorum 🖤🖤
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

bilimsel arastirmalardan, kaynaklara, kanitlardan, yalanlari ortaya cikarmaya kadar 10/10 eksiksiz bir ifsa postu olmus teberik ederim 👏👏 agzim acik, soluksuz bir sekilde okudum cok profosyonel cok basarili
Teşekkürleri aynı zamanda Psikiyatristlere ve Anksiyete hastalarına adıyorum, onlar olmasa ben kesinlikle bunu açıklayamazdım. Ayrıca çok teşekkür ederim çok tatlısın 💜💜
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla adminlerin koyduğu banların süresi oluyor bitince kendi kendine kalkıyor ban. Ben bir daha isteyerek buraya geleceğini düşünmüyorum. Senin yazdıklarını baştan sona okudum, nayna her ne kadar çelişkili şeyler yazmış olsa da kimseyi yüz yüze tanımadığımız için uzun uzun çıkarımlar yapamayız/yapmamalıyız bence. Ben yüz yüze tanıdığım insanların bile yeni yeni yönlerini görüyorum ki burası sadece sosyal medya. Çıkarımların doğru da olabilir bu konuda fikir beyan edecek kadar bilgi sahibi değilim ben ama bence uzatılmasının gereği yok. Giden gitmiş olay bitmiş. Belki şuan kendisiyle yüzleşme sürecindedir o gün olan o günde kalmalı uzatılmamalı bence
Haklısınız, bu sadece varsayım ve benim düşüncem onu tekrar belirteyim. Benim en çok kızgın olduğum kısım aslında deprem yeriydi, böyle bir yalan söylemek akıl mantık işi değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

naynanın hikayesinin bir kısmının doğru olduğunu düşünüyorum ben. Yalan olanlar çok bariz ortada zaten. Psikolojik rahatszılığı var mıdır yok mudur bilemem ama olay kapandıktan sonra böyle bir başlığa gerek yoktu diye düşünüyorum.
Hesabı açık sandığım için yazdım aslında, son cümleler tamamen ona ithaf edildi belki görüp utanır diye.
 

Nora

Rookie Idol
Katılım
16 Haz 2023
Mesajlar
360
Tepki
1,431
Puan
119
Dürüst olucam yazdığı bazı şeylere ben de inanmadım çoğu zaman. Ama bunu dile getirmedim. Sanalda kim napıyorsa yapsın. Isterseniz ejderha beslediğinizi falan iddia edin. Bence çoğu kişi de içten içe biliyordu ses çıkarmıyordu.
Hak verdiğim yorumları vardı, bazı konularda çok bilinçli buluyordum kendisini. Buradaki userların yazdıklarının ne kadarı doğru ne kadarı yalan ilgilenmiyorum. Kimse burada yüzde yüz dürüst olmak zorunda değil ama gerçeklik sınırını da zorlamamak gerek.

Bi de bişey itiraf etmek istiyorum. Nayna'nın Çinli kız olduğunu düşünmüştüm hep. O da anksiyete ve kişilik bozukluğu olduğundan bahsediyordu. Yanılıyorumdur o değildir belki ama ben şu an içimde kalmasın istedim nedense 🙈
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

ya ben cesaret edebilsem kendisiyle yakınlaşmak istiyordum gerçekten çok kötü oldum yazıyı ve yaptıklarını okuyunca. aramız kötü olsa bile çocukluk arkadaşlarımdan haber alamıyorum nasıl depremi kullandı ya aklım almıyor...
Deprem olmamasına rağmen 10 kişiyi yalancılık ile suçlayıp devam etmiş bir de yalanlara 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ya benim B-12 eksikliğim şaka mı dlsnddkd
Hiç hatırlamıyorum😭
Bloomla rüyalardabuluşalım ittifak oldu demiştin ama bayağı geçti normal hatırlamaman ben de random rastladım yorumuna zaten
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dürüst olucam yazdığı bazı şeylere ben de inanmadım çoğu zaman. Ama bunu dile getirmedim. Sanalda kim napıyorsa yapsın. Isterseniz ejderha beslediğinizi falan iddia edin. Bence çoğu kişi de içten içe biliyordu ses çıkarmıyordu.
Hak verdiğim yorumları vardı, bazı konularda çok bilinçli buluyordum kendisini. Buradaki userların yazdıklarının ne kadarı doğru ne kadarı yalan ilgilenmiyorum. Kimse burada yüzde yüz dürüst olmak zorunda değil ama gerçeklik sınırını da zorlamamak gerek.

Bi de bişey itiraf etmek istiyorum. Nayna'nın Çinli kız olduğunu düşünmüştüm hep. O da anksiyete ve kişilik bozukluğu olduğundan bahsediyordu. Yanılıyorumdur o değildir belki ama ben şu an içimde kalmasın istedim nedense 🙈
Hahaha hiç aklıma gelmemişti ama olabilir, sanki o da çok zenginim diye havalar atıyordu ama hatırlayamadım. Bana göre Çinli olan (olmayan) komikti ama bu olay her iki tarafı da tetikleyen unsurlar ile resmen dalga geçilmiş bir şey eğer şu anda okuyorsa umarım bu konularda daha çok bilinçlenir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yani bana yazabilirdin bu durumda. Bu kadar kendini yormana gerek yoktu. Ama güzel bir analiz olmuş. Konu hakkında güzel bir örnek.
Teşekkür ederim <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bazı insanları bi haltlar yiyip yiyip sonra patlayıp en sonunda açıklama yapamayıp hastalığının arkasına sığınması şaşırtıcı cidden. hepimiz bir şeyler yapalım ama sonra ama benim anksiyetem var dehb im var şuyum var buyum var komik cidden hastalığın bunları yapmana sebep olmuyordur bence ya
Anksiyete hastası nasıl oluyor da deprem ile ilgili hikaye uydurup "nazar değdi hehe" yazıyor hâlâ algılayamadım
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Sen bunu yazınca o yorumu ben de hatırladım sonra üşenmedim gittim baktım ben dememişim @Sweet Mimosa demiş.Bıraktığım linkte diyor.(Hâlâ sağlammışım b-12'im yerindeymiş şükür dkskdjdkdk💕)
Benim kafa demekki yavaş yavaş emekli oluyor 😭😭 Teşekkür ederim bu arada 🩷
 

romo

Trainee
Katılım
5 Haz 2023
Mesajlar
174
Tepki
217
Puan
11
Konudan alakasız düzeltmek istediğim bir nokta var. Potansiyel mental rahatsızlıklar elbette psikolog ile konuşulabilir, hatta bir psikiyatra çıkmadan önce psikolog ile çeşitli testler yapmak ve fikir alışverişi yapmak en iyisidir. Psikologun yorumları psikiyatrın işini kolaylaştıracaktır
 

canimbanabas

Fanbase Starter
Katılım
21 Haz 2023
Mesajlar
526
Tepki
1,773
Puan
128
bu userin sıkıntılı olduğu baya belliydi bence ya. bi eleştiri gelince anında tetiklenip 'keşke hepimiz ayni hayati yaşasak, keşke siz de benim sahip olduğum imkanlara sahip olsanız' cart curt diyodu. kendisinden ''ama hayat adil değil, fakirliğinizi ve eğitimsizliğinizi kabul edin, beni zaten anlayamazsınız bu sebeple hayatımı sorgulamayın'' havası alıyordum. arada attığı mantıklı yorumları beğendiğimi falan hatırlıyorum ama iyi ki hiç bulaşmamışım
 

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
704
Tepki
2,102
Puan
153
Başlarda kendisiyle ilgili hiçbir düşüncem yoktu sonra bir ara söyledikleri abartı geldi hatta biri ona bunu söyledi ama forumun çoğunluğu naynayı savununca olabiliri herkesin benim gibi sıkıcı bir hayatı olmayabilir demiştim ona hak vermiştim ama …
Bu arada profili görünüyor ama hesabına giremiyorum neden🤔
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Konudan alakasız düzeltmek istediğim bir nokta var. Potansiyel mental rahatsızlıklar elbette psikolog ile konuşulabilir, hatta bir psikiyatra çıkmadan önce psikolog ile çeşitli testler yapmak ve fikir alışverişi yapmak en iyisidir. Psikologun yorumları psikiyatrın işini kolaylaştıracaktır
Bu doğrudur, tanı konusunda yazdım ben ama Dehb hastaları ile konuşma ve sosyalleşme terapileri yapılabiliyor diye biliyorum.
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

bu userin sıkıntılı olduğu baya belliydi bence ya. bi eleştiri gelince anında tetiklenip 'keşke hepimiz ayni hayati yaşasak, keşke siz de benim sahip olduğum imkanlara sahip olsanız' cart curt diyodu. kendisinden ''ama hayat adil değil, fakirliğinizi ve eğitimsizliğinizi kabul edin, beni zaten anlayamazsınız bu sebeple hayatımı sorgulamayın'' havası alıyordum. arada attığı mantıklı yorumları beğendiğimi falan hatırlıyorum ama iyi ki hiç bulaşmamışım
İnsanlara aşırı zengin ve prestijli olduğunu söyleyip Kanada'da yaşayacak parası olmadığını yazmış sonra da 5 bin € değerinde Lady Dior'u olduğunu söylemiş

Excuse Me Wow GIF by Mashable
 
Üst