Lili Beth
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,342
O nasil bir arastirmadir ellerine saglik cidden agzim acik okudum postuBenim bu kızın yalanlarından haberim bile yoktu o zamanlar aktif değildim, @andromeda bana link atmıştı öyle görmüştüm, bugün hesabını açık görünce en sonunda tutamadım kendimi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Normalde babasina bile inanmayan bi kiz olarak benim bu kiza inanmam.. daha kat etmem gereken cok yol var insan iliskilerindeŞimdi ben bu konu hakkında konuşmayacak, başından beri sessiz kalacaktım. Nayna'nın postunda da hiç konuşmadım, şu deprem ile alakalı olan. Fakat eğer içimi dökmezsem rahat edemeyecekmişim gibi hissediyorum çünkü Nayna konusunda forum'da kimsenin benim kadar kırılmış olacağını düşünmüyorum, konuşuyordum ben onunla. Sorduğum, öğrenmeye çalıştığım şeyler vardı ilgilendiğim alanlarla alakalı. Haksızlık yapıldığını düşünmüştüm ona karşı. Farkındaydım bazı yalanlarının ama benim de hassas olduğum konu, yani deprem, incitti.
Ama en çok inciten ona değer veren birinin gözünün içine baka baka da yalan söylemesiydi bana kalırsa. Çoğu şeyi ben kişisel hayat yoğunluğumdan dolayı takip edemedim burada bazen. Kaçırdıklarımı sordum, sorduklarımı öğrendim ama öğrenemediklerim de oldu. Bunlar arasında Nayna'nın yazdıkları da vardır elbette. O yüzden herkesin bakış açısı farklıdır burada birilerine karşı. Her gün tonlarca işimiz oluyor, hayatlarımız o biçim. Buradaki her şeyi anı anına takip etmemiz mümkün değil hiçbirimizin. Demem o ki Nayna ile konuştuklarımız farklıydı, keza bana yaklaşma şekli de. Söylediği bazı şeyleri yadırgadım bazılarını yadırgamadım. Oraya gittim yahut burada kaldım demeleri bana çok uçuk gelmiyordu. Bölümüm, mesleğim gereği çok görüyorum zaten bir yerlere gidip gelen insanları. Fakat bazı şeyleri atarken düşünmek gerekiyor.
Kimse sizi İngiliz aksanına sahipsiniz diye NYU'da zorbalamaz, Yahudi ırkına sahip biri (Eğer bir de Musevi ise) başka ırktan biriyle evlenmez çünkü onların inancına ve yaşama biçimine ters bir olay, hayatınızda biri cumhuriyet baş savcılığı gibi bir mevkide çalışıyorsa gelip burada söylemezsiniz. Daha çok şey var arkadaşlar, çok. Kalbim de bir o kadar kırık yani. Ne kadar üzüldüğümü ben biliyorum. Her neyse, hayatında başarılar dilerim. Umarım bir daha böyle bir şeye kalkışmaz.
Son düzenleme: