Söylediklerinde haklısın Türkiye gibi deprem olaylarından canı çok yanmış bı ülkede deprem ile ilgili yalan kimsenin kabul edebileceği bı şey değil
Yalnız şunu eklemek istiyorum mülteciler ile ilgili konu başlığında söylediklerinde haklıydı (gerçekten Arap kökenli biri olmasa bile ) ki kendisi mülteci savunuculuğu yapmamıştı sadece başlıkta tüm Arapları yakalım falan gibi şeyler yazılmıştı bende orda rahatsız olmuştum çünkü yakın arkadaşım diyebileceğim bı kaç Arap kökenli arkadaşım var (tabi arkadaşlarım yerliler mülteci değiller)
sanki tüm Araplar çok kötüymüş gibi yazılmıştı ben arkadaşlarımı düşünüp üzülmüştüm hatta bu konuda bı şeyler yazmak istedim ama yanlış anlaşılırım diye bı şey demedim
Yanlış anlamayın lütfen emin olun bende artık Türkiye de mülteci görmek istemiyorum ama orda direkt tüm Araplara laf edilmişti o yüzden rahatsız olmuştum
Bı de çoğu kişi anlamıştım falan demiş ben ciddi ciddi söylediğiniz hemen hemen her şeye inanıyorum bunca şeyden sonra bile akıllanmadım
Ellerine sağlık bu arada sadece yazından bile ne kadar sinirlendiğin ve olaylara ne kadar duygusal yaklaştığın anlaşıyor
ama bence de pek gerekli bı başlık değildi