Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Nct Kun'u Tanıyalım

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,888
Puan
90
Qián Kun

-ZVF2GqEwrMPj3U7x20_dKbRNnNk_HtoYOdW4FdIykV-loJ_E-rNAkduPGxnuQebivv1153fqQTETe1rE4OLpuENCW-y424TXrJm5HurPcgoTAzjuxFL2_PX6x-FWCooAUTZUOKO2g=s0-d-e1-ft


Doğum tarihi: 1 Ocak 1996 (Oğlak burcu)
Çinli.
Wayv'deki pozisyonu: Lider ve Ana vokal.

14 Mart 2018'de ile çıkış yaptı.
17 Ocak 2019'da Wayv ile çıkış yaptı.

2015 yılında, 19 yaşındayken (üniversitenin ikinci yılı), Guangzhou , Çin'de düzenlenen SM Global Audition'a katıldı ve yaklaşık olarak Ağustos 2015'te SM Entertainment'a katıldı. Daha sonra SM rookies de dahil olmak üzere yaklaşık 3 yıl stajyerlik yaptı.
19 Aralık 2015'te SM Entertainment'ın çıkış öncesi takımı SMROOKIES'in bir üyesi olduğu açıklandı .
Geçmişte iki yıl Tayvan'da şarkıcı stajyerliği yapmış.
Çocukluk hayali astronot olmakmış. Şarkıcı olmasaymış pilot olurmuş. Şimdi bile fırsat doğarsa hava yolu pilotu lisansı almak istediğini söylüyor. Kun havada olma durumunu seviyor. Hatta paraşütle atlama ve yamaç paraşütü yapmıştı. Kun's cloud diye bir youtube serisi var ve burada bu etkinliklerini vlog şeklinde paylaştı: ,
EXO'yu izledikten sonra şarkıcı olmayı hayal ettiği söyleniyor . SM stajyeri olduktan sonra gördüğü ilk EXO üyesi Lay'di .
Uzmanlık alanı piyano çalmaktır.
2017 yılında NCT 127'nin Cherry Bomb müzik videosunun çekim alanını Jungwoo ile birlikte ziyaret etti ve onlara tezahürat yaptı. O zamanki kamera arkası videosunda Taeyong doğrudan (çok tatlılar ya. bebeklermiş o zaman)
Stajyerken Winwin'le oda arkadaşıymış.

13 Eylül 2021-30 Eylül 2022 tarihleri arasında TBS radyosunda Akdong Seul programına DJ'lik yaptı. (yanlış hatırlamıyorsam aynı programın, ilk Renjun sonra Chenle daha sonra da Kun sunuculuğunu yaptı)
  • Hobileri şarkı söylemek ve
  • Sloganı: Pişmanlık duymadan yaşayalım.
  • 2018'de NCT olarak çıkış yaptıktan sonra, 1996 doğumlu Ten ve Doyoung gibi üyelerle birlikte Jinguz grubunun bir parçası oldu .
  • İki köpeği var ve isimleri Xiao Mi ve Fei Fei. İki köpeğin bir fotoğrafı da
  • En sevdiği şeyler kediler, köpekler ve uçaklardır. En sevdiği et sığır eti, en sevdiği dondurma aroması ise çikolatalı kurabiyedir.
  • Sevmediği şeyler mantarlar, örümcekler ve yaz.
  • Çiğ balık veya suşi gibi çiğ yiyecekleri yiyemiyormuş.
  • Yemek yapmada iyi.
  • Gruptaki en tatlı kişiliğe sahip olduğunu ve bahar esintisi gibi olduğunu düşündüğünü söylüyor. Aslında bu kişiliği üyelere gösterdiği özende de anlaşılıyor. Bir hayran imza etkinliğinde bir hayranı ona evlenme teklif ettiğinde tatlı bir şekilde gülümsedi ve albümüne 'iyi' yazdı... Bundan sonra annesi tarafından azarlandığını söyledi ve bu günlerde bahaneler üretip tüm evlenme isteklerini reddetmektir. (yerim yaa. çok tatlıı)
  • Tüm NCT üyeleri arasında üniversite mezunu olan ilk ve tek kişidir. Ayrıca mükemmele yakın notlar aldığı üniversite karnesi açıklanınca, şarkıcı olarak çalışırken notlarını yönetmeyi de ihmal etmeyen mükemmel bir öğrenci olduğu doğrulandı. (bunu ben de yeni öğrendim. vay bee. Kun'umuz gururumuz :love:)
  • 2019 Rainbow V Project'te Xiaojun ile birlikte (ve şarkının düzenlemesini de yine kun ile xiaojun birlikte yapmışlardı)
  • 2019 yılında müzik bestelemek ve düzenlemekle ilgilendiğini belirtti. (birçok şarkının aranjesini yaptı ve yapımını üstlendiği şarkılar da var. ekleyeceğim)
  • Wayv üyeleri haricinde r. b . Kun ve Chenle sürekli bir arada görülüyorlar. Nct videolarında Chenle'nin Kun'a takıldığını görürsünüz. (Kun'cuğum Wayv üyelerinden ayrı Chenle'den ayrı çekiyor 😅) Hayran görüşmelerinde, yaptıkları yayınlarda falan da sıkça birbirlerinden bahsederler. Baya yakınlar yani.
  • Aynı ajanstan astı olan AESPA üyesi Winter ile aynı doğum gününe sahiptir. (1 Ocak).
Kun, Xiaojun ile birlikte Wayv alt grubu olarak 16 Haziran 2021'de Back To You şarkısının , ve 'ı içeren Back To You single'ıyla çıkış yaptı. Şarkıya Kore'de promosyon yaptılar. İt's Live Performansları: ve
Kun, Super Junior M üyesi Xiojun ile birlikte eşlik etmişlerdi.

Cover videoları:
(bu şarkının ve free love şarkısının düzenlemesini Kun kendisi yapmıştır)
(Chenle ile birlikte yaptığı cover)


Kun'un kendi yaptığı müzikleri paylaştığı vardır.
Bestesini ve aranjesini Kun'un yaptığı şarkısı. (Taeil, Yangyang ve Kun seslendirdiler. Nct Lab projesi)
Rainy Day ile ilgili konuştukları

Kun ile ilgili ben kendi fikirlerimi belirteyim. Kun naif olmasının yanında lider ruhunu da çok iyi taşıyan, üyelere bunu hissettiren biri. Üyeler sürekli ona takılıp, üstüne gelseler de Kun'a çok saygı duyuyorlar. Liderlik otoritesi hissediliyor yani. Tatlı biri Kun. Üyeler kendisine takıldığında çok tatlı tepkiler veriyor. Üyeler de bu yüzden sinirlendirmeye çalışıyorlar zaten. Kun'u tanıyıp da sevmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. bir Ten ile anlaşamıyor gibiler o da aynı yaşta olduklarından ve Ten biraz kural tanımaz biri gibi takıldığından olsa gerek. Tatlı tatlı atışarak anlaşıyorlar onlar da. 😁
desktop-wallpaper-kun-nct.jpg
main-qimg-897bf41062519105432ec421b8463eed-lq
25c1a732d1471dae14a1dc953d7537d940ba3090.gifv
05fe3d20ce2b230d4ed860d58757d584ef6e21adr1-1366-2048v2_hq.jpg
 
Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,888
Puan
90
Ve ayrıca katılıyorum tam evlenilecek çocuk gibi bana da çok safe geliyor romantik biri gibi gözleri sürekli hüzünlü bakıyor asgfjaga bana biraz Suho vibe veriyor 😅
Yazılan bilgilerden birinde suho'ya benzetildiği yazıyordu aslında ama ben benzetmediğim için yazmadım 😅
 
Üst