Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Nct'nin Golden Age Mv'si Yayınlandı.

Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,887
Puan
90
Şarkıyı pek sevemedim. Belki 2. Dinlemede severim bilemiyorum. Mv ye Taeil'i ve yangyang'ı koklatmışlar. Özellikle Taeil gözüme battı çünkü zaten promosyonlarda olamayacağı için mv de daha çok görmek isterdim. Şarkıda da solo olarak az partı var. Genelde koro kısımlarda Taeil'i duydum. Grup kalabalık olduğu için partının azlığına bir şey diyemiyorum ama ekran süreleri keşke her üyeye eşit verilse. Ama yapmıyorlar. Mark ve taeyong da az gösterildi ama zaten 2.ana parçada onlar olacağı için o beni o kadar rahatsız etmedi. Bu üyelerle ilgili eşitsizliklere daha söyleyeceğim çok şey var da geri dönüş heyecanını daha çok bozmak istemiyorum.
Şarkıda bazı kısımlarda müziğin ön planda olup vokallerin geriye itilmesi beni rahatsız etti. Değişik bir şeyler denemişker sanki ama ben beğenmedim. Albümdeki diğer şarkıları bekliyorum. Ama bu parça keşke beautiful tarzı bir şey olsaydı.
 

truth_hurts

Rookie Idol
Katılım
5 Haz 2023
Mesajlar
450
Tepki
912
Puan
27
SM zaten NCT ile deneysel müziğin sınırlarını zorluyor ama bu çok başka bir seviyeydi.Açılışta ne güzel piyano ve sadece vokal dinliyoruz sonra bir anda alakasız sert rapler geliyor sonra yine piyano ve vokalistler sm bir karar ver diyorum artık.Birisi mv yorumlarında birden fazla evrene gittik dedi gerçekten zamanda yolculuk yapar gibi şarkı dinliyoruz nct sevdamız yüzünden.Klip güzeldi ama taeil hiç görünmedi artık cidden sm ile kavgalı olduğunu düşünmeye başladım dream üyeleri tüm unitlerden daha fazla klipte varmış gibi hissettim.Kapağa bir de gidip jaehyun koymuşlar sm nct2023 projesinin mantığını anlamıyor inatla nctzen tüm üyeler eşit fırsat alsın istiyor ama gidip yine en popüler üyelerden birini mv kapağına koyuyor.Beautiful daha güzel bir şarkıydı rapler de güzeldi ama sm promo yapmadı.
 

Benzer konular

Üst