doesntmatter
Trainee
- Tepki
- 96
Arkadaşlar selam. Başlıkta da yazdığım gibi ne yapacağımı bilmiyorum. Çok uzatmadan konuya girmek gerekirse İngilizce öğretmenliği okuyorum bu sene son sınıfa geçiyorum ama bölümümü hiç sevmiyorum. İstemeyerek gittim. Aslında hedefim hep tıptı çalışkan bir öğrenciydim 12.sınıfa kadar iyi bir lisedeydim ve notlarım denemelerim hep yüksekti. Sonra 12.sınıfta bazı sağlık sorunlarımdan ve kendi aptallığımdan dolayı hiç ders çalışmadım/ çalışamadım ve sınava öylesine girdim. Ydt ye de başvurmuştum ingilizcem hep iyiydi malum sayısal sonucum kötü gelince ingilizce öğretmenliği yazdım. (Çevreden ataması yüksek diye yönlendirdiler). Ama sonuç olarak hiç mutlu değilim bu sene depremden sonra okula da gitmedim bıraktım tamamen ve sınava hazırlanmaya karar verdim ama bir yandan da içim içimi kemiriyor 1 senede kazanabilir miyim ki muhtemelen 2 belki de anca 3 senede kazanacağım yaşım iyice geçecek pişman olacak mıyım sınav sistemi değişecek mi ben girene kadar yaş kısıtlaması mı gelir savaş mı çıkar ölümcül hastalığa mı yakalanırım bir daha mı deprem olur diye korkup derse de odaklanamıyorum. Yoksa ailem de yanımda dershaneye de gönderecekler yaşımı da sorun etmiyorlar ama ben yapamıyorum işte. Bir yandan da çok istiyorum böyle de mutlu değilim. Sıkıştım kaldım. Arkadaşlar benim yerimde olsanız napardınız ve sizce ilerde bir yaş kısıtlaması vs gelir mi üniversite sınavına?