Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Netizenler 3. Jenerasyonun En Büyük Hit Şarkıları Üzerine Tartışıyorlar

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Sizce 3. jenerasyon idolleri arasındaki en büyük hit şarkı hangisi?

What-do-you-think-is-the-biggest-hit-song-among-3rd-generation-idols-1024x732.jpeg

3. jenerasyon bitti, hadi en büyük hit şarkılarını seçelim.
[+29, -31]

1. [+164, -7] Let's Not Fight, Growl, Fire ve Red Flavor'ın hepsi efsanevi

2. [+147, -7] O kadar çok şaheser var ki sadece bir şarkı seçemiyorum… Tek bir grup bile seçemiyorum ve bir grup içinde bile çok fazla şaheser varㅋㅋㅋㅋ Growl, Fire, Red Flavor, vs.

3. [+84, -36] Growl, Cheer Up, bu iki şarkıyı inkar edemezsiniz

4. [+65, -87] Beğeni sayısından tutun da Melon'da en uzun süre listede kalmasına kadar Spring Day olduğu apaçık ama hala Growl hakkında konuşuyorlarㅋㅋ

4-2-768x1655.jpg

5. [+57, -22] Fanların fikirlerini bir kenara atıp objektif olarak bakacak olursam, Growl ve Cheer Up derim ve açık konuşmak gerekirse bunu yalanlayamazsınız

6. [+45, -26] Dynamite, Cheer Up

7. [+37, -48] Cheer Up deyip duruyorsunuz ama skorlara bakınㅋㅋ Erkek idolleri bilmem ama kadın idoller için konuşacak olursak DDU-DU DDU-DU

7.png

ÇN: Tablo kız gruplarının günlük sıralamasını gösteriyor, en baştaki DDU-DU DDU-DU

Kaynak: Pannkpop

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Ben Ddu-Du Ddu-Du ve Cheer Up diyorum. Erkek idoller icin de Call Me Baby ve Spring Day.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Love Scenario ve Really Really de cok tutmustu ama tuttuklari yilin disinda diger sarkilar kadar soz ettirmediler kendilerinden galiba.
Love Scenario dinleyince kendimi 2018'e ışınlanmış gibi hissediyorum

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Sizce 3. jenerasyon idolleri arasındaki en büyük hit şarkı hangisi?

What-do-you-think-is-the-biggest-hit-song-among-3rd-generation-idols-1024x732.jpeg

3. jenerasyon bitti, hadi en büyük hit şarkılarını seçelim.
[+29, -31]

1. [+164, -7] Let's Not Fight, Growl, Fire ve Red Flavor'ın hepsi efsanevi

2. [+147, -7] O kadar çok şaheser var ki sadece bir şarkı seçemiyorum… Tek bir grup bile seçemiyorum ve bir grup içinde bile çok fazla şaheser varㅋㅋㅋㅋ Growl, Fire, Red Flavor, vs.

3. [+84, -36] Growl, Cheer Up, bu iki şarkıyı inkar edemezsiniz

4. [+65, -87] Beğeni sayısından tutun da Melon'da en uzun süre listede kalmasına kadar Spring Day olduğu apaçık ama hala Growl hakkında konuşuyorlarㅋㅋ

4-2-768x1655.jpg

5. [+57, -22] Fanların fikirlerini bir kenara atıp objektif olarak bakacak olursam, Growl ve Cheer Up derim ve açık konuşmak gerekirse bunu yalanlayamazsınız

6. [+45, -26] Dynamite, Cheer Up

7. [+37, -48] Cheer Up deyip duruyorsunuz ama skorlara bakınㅋㅋ Erkek idolleri bilmem ama kadın idoller için konuşacak olursak DDU-DU DDU-DU

7.png

ÇN: Tablo kız gruplarının günlük sıralamasını gösteriyor, en baştaki DDU-DU DDU-DU

Kaynak: Pannkpop
Dynamite, fake love, cheer up, 4d, kill this love

M

mevsim

Bts Dope (2016da herhalde ilk dinlediğim kpop şarkılardan olduğu için), i need u ve Bp Ddu-Du Ddu-Du ve Boombayah, exo love shot
Hitten daha çok benim için en önemli olanlar*