Kpopüzerine
Trainee
- Tepki
- 5
[ Instiz] Vay canına, erkek idol dünyasında mullet kesimin neden viral olduğunu artık anlayabiliyorum ㅋㅋㅋㅋ
Ona çok yakışıyor...Bu yukarıdakinden bile daha şaşırtıcı
1. Bunun üzerinden çoktan birkaç yıl geçti ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ O zamanlar gerçekten bir efsaneydi
2. Hemen ikna oldum ㅋㅋㅋㅋ
➔ Gerçekten o kadar güzel ki ㅋㅋㅋㅋ Arama çubuğuna GD mullet kesim yazdım ve videoyu izledim
3. Bu o zamandan değil miydi?? Hani ensesine dövme yaptırdığı ve annesinin öğrenmesinden korktuğu için saçını arkadan uzattığını söylediği zaman.
➔ Ben hayranı olmadığımdan bunu bilmiyordum ㅠㅋㅋㅋ
4. GD gerçekten çok güzel keşke idolüm de arka saçlarını uzatsa.. Mullet yapmasını uzun süre bekledim…
5. GD tüm erkek idollerin idolüydü.
6. GD'nin tüm saç stilleri mükemmel.
7. Gözlerinin açık olduğu bir fotoğraf da buldum... O kadar güzel ki.. Havalı olmaktan ziyade çok güzel
➔ Vay be, ne zaman olduğunu bilmiyorum ama hayranı olmamama rağmen bu giyinişinin birkaç fotoğrafını sakladığımı hatırlıyorum.
8. GD'ye çok yakıştığı için ㅋㅋㅋㅋㅋ
9. Mullet kesimden nefret ederim ama GD'ye çok yakışıyor ㅋㅋㅋ
10. "GD yüzünden" diye düşünerek açtım
11. GD gerçekten çok güzeldi
12. Sadece bu modeli taşıyabildiğinden değil ama tekrar yapması istenecek kadar çok yakışmıştı ㅋㅋ
13. GD mullet kesimi ortaya çıkarıp askere gitmişti.
14. Vay be... ona çok yakışıyor
15. Kwon Jiyong diye bağırarak tıkladım
16. Bu GD'dir
17. GD bir efsaneydi
18. Ama bu gerçekten inanılmaz. Nasıl oluyor da bu kadar iyi uyum sağlıyor bilmiyorum. Ne kadar yakışıklı olurlarsa olsunlar, mullet kesim yapmanın olumsuz bir faktör olduğunu hissetmişimdir ama GD cidden harika.
19. GD'yi düşünerek girdim. O kadar çok efsane saçı var ki.
20. GD? Onun yaptığı doğru ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
21. Şemsiyeyi popüler hale getirmek yerine uzun arka saç vebasına sebep olan kişi.....Buna yakışan tek kişi o
(Netizenlere ek olarak)
GD'nin çocukluğundan beri mullet kesimleri
2015
2017
Ona çok yakışıyor...Bu yukarıdakinden bile daha şaşırtıcı
1. Bunun üzerinden çoktan birkaç yıl geçti ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ O zamanlar gerçekten bir efsaneydi
2. Hemen ikna oldum ㅋㅋㅋㅋ
➔ Gerçekten o kadar güzel ki ㅋㅋㅋㅋ Arama çubuğuna GD mullet kesim yazdım ve videoyu izledim
3. Bu o zamandan değil miydi?? Hani ensesine dövme yaptırdığı ve annesinin öğrenmesinden korktuğu için saçını arkadan uzattığını söylediği zaman.
➔ Ben hayranı olmadığımdan bunu bilmiyordum ㅠㅋㅋㅋ
4. GD gerçekten çok güzel keşke idolüm de arka saçlarını uzatsa.. Mullet yapmasını uzun süre bekledim…
5. GD tüm erkek idollerin idolüydü.
6. GD'nin tüm saç stilleri mükemmel.
7. Gözlerinin açık olduğu bir fotoğraf da buldum... O kadar güzel ki.. Havalı olmaktan ziyade çok güzel
➔ Vay be, ne zaman olduğunu bilmiyorum ama hayranı olmamama rağmen bu giyinişinin birkaç fotoğrafını sakladığımı hatırlıyorum.
8. GD'ye çok yakıştığı için ㅋㅋㅋㅋㅋ
9. Mullet kesimden nefret ederim ama GD'ye çok yakışıyor ㅋㅋㅋ
10. "GD yüzünden" diye düşünerek açtım
11. GD gerçekten çok güzeldi
12. Sadece bu modeli taşıyabildiğinden değil ama tekrar yapması istenecek kadar çok yakışmıştı ㅋㅋ
13. GD mullet kesimi ortaya çıkarıp askere gitmişti.
14. Vay be... ona çok yakışıyor
15. Kwon Jiyong diye bağırarak tıkladım
16. Bu GD'dir
17. GD bir efsaneydi
18. Ama bu gerçekten inanılmaz. Nasıl oluyor da bu kadar iyi uyum sağlıyor bilmiyorum. Ne kadar yakışıklı olurlarsa olsunlar, mullet kesim yapmanın olumsuz bir faktör olduğunu hissetmişimdir ama GD cidden harika.
19. GD'yi düşünerek girdim. O kadar çok efsane saçı var ki.
20. GD? Onun yaptığı doğru ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
21. Şemsiyeyi popüler hale getirmek yerine uzun arka saç vebasına sebep olan kişi.....Buna yakışan tek kişi o
(Netizenlere ek olarak)
GD'nin çocukluğundan beri mullet kesimleri
2015
2017
Son düzenleme: