Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Nmixx Kombinasyonları

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Birbirine aura yüz ses olarak asiri yakistirdigim uyeler var

Mesela kyujin ve ayrılmış olsa da jinninin auraları cok yakisiyordu. Lily ve haewonun sesleri cok yakisiyor yine sullyoon ve haewonun auraları yakisiyor bana cok iyi arkadaslardei gibi geliyor hic bilmiyorum ama. Yine lily ve sullyoonun sesi cok guzel uyusuyor cok guzel kurmuslar grubu

robloxpro

Trainee
Tepki
128
bence şarkılarının yanında dikkat çekme konusunda da biraz eksikler. ben hâlâ ayrı bir dikkat göstermedikçe lily dışındaki üyeleri ayırt edemiyorum ama bence bunun tarzla ilgisi var gibi. mesela aynı şirketten itzy üyelerinin hepsinin az çok dikkat çeken bir yönü var. ya da twicedan örnek vereyim onlar da grup ilk çıkış yaptığında nmixx gibi saç rengi makyaj tarzı falan benzerdi ama üyelere biçilen roller(tomboy, hotgirl, silly girl cart curt) sayesinde dikkat çekiyorlardı ama nmixx fazla aynı geliyor bana

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
tek eksik sarkilari
Evet sarkilari cok kotu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bence şarkılarının yanında dikkat çekme konusunda da biraz eksikler. ben hâlâ ayrı bir dikkat göstermedikçe lily dışındaki üyeleri ayırt edemiyorum ama bence bunun tarzla ilgisi var gibi. mesela aynı şirketten itzy üyelerinin hepsinin az çok dikkat çeken bir yönü var. ya da twicedan örnek vereyim onlar da grup ilk çıkış yaptığında nmixx gibi saç rengi makyaj tarzı falan benzerdi ama üyelere biçilen roller(tomboy, hotgirl, silly girl cart curt) sayesinde dikkat çekiyorlardı ama nmixx fazla aynı geliyor bana
Calis jyp calis

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Ya sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama özellikle jiwoonun söylediği yerleri dinleyemiyorum cok kötü bir söyleme tarzi oluyor +itici duruyor hareketleri
Bazen kyujin içinde geçerli oluyor bu bence jyp bu durumu degistirmeli saçma sapan rap koymamali

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ya sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama özellikle jiwoonun söylediği yerleri dinleyemiyorum cok kötü bir söyleme tarzi oluyor +itici duruyor hareketleri
Bazen kyujin içinde geçerli oluyor bu bence jyp bu durumu degistirmeli saçma sapan rap koymamali
İkisi bence asiri benziyor