Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25 eylülde başlıyor ama anlamadım. Bu seneki seçmeli derslerim hep yükseltme olarak geldi. 3. sınıfım hiç böyle olmamıştı. Seç-1 de yükseltme olarak DC olan bir dersimi seçmişim Seç-3 de iki dersimde AA olduğu için mecbur AA olanları yükseltmeye aldım. Seç-2 de BB ve AA iki ders seçeneğim vardı AA olanı yükseltmeye almışım. BB olanı almalıydım. Bunu geri çıkartıp düzeltip ekleyebiliyor muyum mesela ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Son hangi harf notuysa 2 ders içinde aynı harf notunu veriyormuş. Ben o kadar emekle AA yaptığım dersleri DC düşürebilirim. Bir tane AA mecbur verdim ama diğerini BB olan dersi almalıyım. Aynı dersler değil birde farklı dersleri alarak yükseltme yapıyorum. Hocalar farklı ders farklı her şey farklı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kayıt haftaları sıfır çalışıyorlar. Bizle ilgilinecek danışman hoca hasta falan olmuş. Bu sene seçmeli ders seçimi bizi sınıfça sinir etti. Bildiğin 3 dersimin harf notu değişme tehlikesinde istemediğim şeye mecbur bırakılıyorum
Ekle birakta ders seçme ekranını görüp eski aldığını silip yenisini alabiliyorsun mantığı bu zaten. Tek sıkıntı kontenjan, bizde normal zamanda bile açlık oyunları dönüyor kontenjanda, ekle bırakta kontenjanın k'si yok Ama en kötü aldığın AA dersi bırakırsın