Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Asla Unutmayacağım Okuldaki 2 Şahıs

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
705
Tepki
2,106
Puan
153
Hazır bana konu açma perileri geldi açayım dedim dkkskskls bunu seri haline getiriyormuşum ndndndm

Ewt samet'ten başlıyorum
Hatta bu olayın ismi kola ile dize gelen samet 🥰
Şimdi bizde sürekli sınıf değişiyor. 4 te halam vefat edince bir süre okula gitmedim gittiğim de sınıfa yeni birileri gelmişti. Öğretmen beni Samet diye birinin yanına oturttu. Neyse başlarda iyiydik ama sonradan bu çok siniri bozucu biri oldu sürekli saçlarımı sağa sola savuruyordu ben de sinir oluyordum yapma diyordum ama durmuyordu. Birgün sınıfa girdim arkamdan biri yine saçımı savurdu ben de net Samet dedim arkamı dönmemle elimdeki kolayı üstüne dökmem bir oldu😏 hava soğuk yedek elbise de yok arada üzülüp vicdan yapıyordum ama hayır Betül o hak etti diyordum. Ondan sonra da bir daha da cüret etmedi💆🏻 (bu arada kardeşiyle çok iyi anlaşıyorduk)
Samet seni birgün görürsem hatırlamıyormuş gibi yapıcam ama asla unutmadım😞
Sizde anlaşamadığınız sametlerin üstüne kola dökün belki bu samettir🥱


Şimdi de İbo (ibolar red flag)
Seni hiç sevmiyordum ibo, hiç anlaşamıyorduk hep tartışıyorduk üstüne öğretmen aynı sıraya oturtmaya çalıştı diğer gün hemen değiştirdim yerimi kdkskskks şimdi bu İbo'nun bir ablası vardı aşırı güzeldi😍 böyle sarışın mavi gözlü kedilere benziyordu birazcık soğuk bir yapısı vardı ama çok güzeldi😍 İbo da kediye benziyordu garipler🤔 neyse bir gün sınıfa geldim arkadaşım "İbo'nun ablası(harbi güzel kız bu arada😍) seni sordu yok dedik sıranı sordu gösterdik gitti" dediler sonra ki gün tekrar yanıma gelip(aşırı güzel😍) Betül sen misin dedi ewt dedim tmm dedi gitti neden acaba 🤔bence bana aşıktı😘
 

Benzer konular

Üst