Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Omega X Şok Edici Saldırı İddialarına Karşı Mücadele Ediyor

eren

Koreli | koreninpesinde
VIP Rapper King
Katılım
15 Mar 2024
Mesajlar
31
Tepki
78
Puan
23
OMEGA X'in eski şirketi KST, Spire Entertainment, 19 Mart'ta düzenlenen bir basın toplantısında, üye Hwichan'ın eski CEO'su Kang Seong Hee ile uygunsuz davranışlarda bulunduğunu gösteren bir video yayınladı.

Görüntülerde Hwichan olduğu iddia edilen bir adamın Kang'ın göğüslerine dokunduğu ve onunla güçlü bir şekilde etkileşim kurduğu görülüyordu.

Bu kahrolası videonun yayınlanmasının ardından, OMEGA X'in mevcut ajansı IPQ, ilk olarak konuyla ilgili dahili görüşmeleri belirten bir açıklama yayınladı. Ancak Ten Asia'nın son raporuna göre IPQ, Hwichan'a yöneltilen suçlamaları artık kesin bir şekilde reddetti.



Hwichan

Hwichan
(Fotoğraf: instagram)


Yalanlama ve İddialar​

IPQ, Hwichan'ın eylemlerinin üyelerden "sevgi" talep ettiği iddia edilen Kang tarafından zorlandığını öne sürerek suçlayıcı videonun gerçekliğini kategorik olarak reddetti.



CCTV çekimleri


CCTV Görüntüleri
(Fotoğraf: Youtube)



Ajans ayrıca Kang'ın OMEGA X üyelerine karşı cinsel açıdan uygunsuz davranışlar sergilediğini öne sürerek Spire Entertainment'tan video görüntülerinin tamamını yayınlama talebini açıkladı.

"Spire Entertainment'tan videonun tamamını yayınlamasını istedik... CEO Kang Seong Hee'nin üyelere yönelik şefkat talepleri süreklidi. Bir yıl önce ortaya çıktığı gibi, sözlü taciz, fiziksel şiddet ve tacizin yanı sıra, açık cinsel şiddet örnekleri de mevcuttu. suiistimal" dedi IPQ temsilcileri.

Yasal Savunma​

İddialara itiraz etme konusundaki kararlılıklarını vurgulayan IPQ, hukuk ekibinin iddialarını kanıtlamak için özenle kanıt derlediğini açıkladı. Kang'ın üyelerden ısrarlı şefkat taleplerini sergilediği iddia edilen konuşmaların dökümlerini vurguladılar.

IPQ, "İlgili açıklama sadece üyelerden gelmiyor, ancak bunu desteklemek için materyaller hazırlıyoruz. Elbette elimizde sürekli sevgi gösterisi talep ettiği konuşmaların transkriptleri var" dedi.

Devam Eden Hukuk Savaşı​

Bu son anlaşmazlık, OMEGA X ile eski ajansı arasında devam eden hukuki destana yeni bir katman daha ekliyor. Geçtiğimiz yıl, OMEGA X üyeleri, ajans tarafından suistimal edildiğinin ortaya çıkmasının ardından özel sözleşmelerini feshetme talebiyle Spire Entertainment'ı mahkemeye vermişti.


 
Üst