Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
3 gündür ailecek aralıksız izledigimiz icin basligini acmak istedim. Izlediniz mi? Yorumlarınız neler?

(Bir de enneagram seyinin devamini atmak istiyorum da sagliksal olarak her problem ust uste geldi yapamıyorum özr dlrm. Sonrakinde @ledzeppelin ninkini yapacaktim gitti o da :()

zehra21

Trainee
Tepki
195
En sevdiğim dizi. Kaç kez izlesem sıkılmam gerçekten garip bir şekilde çok sarıyor...

• Alev
Reactions: ask
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
osmann😭😭😭😭 çok seviyordum izlemeyi o küçücük boyuyla caroline laf sokması falan eğlendiriyordu beni. aylin'in gidip sonerle evlenmesi çok sinir bozucuydu küçük yaşımda bile tuhaf gelmişti bana ama genel olarak iyi diziydi ya tekrarını gördüğümde oturup izlerim

geçmiş olsun bu arada

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
osmann😭😭😭😭 çok seviyordum izlemeyi o küçücük boyuyla caroline laf sokması falan eğlendiriyordu beni. aylin'in gidip sonerle evlenmesi çok sinir bozucuydu küçük yaşımda bile tuhaf gelmişti bana ama genel olarak iyi diziydi ya tekrarını gördüğümde oturup izlerim

geçmiş olsun bu arada
Sag olun az once jke sag ol demeyi unuttum...neyse osman kokaak osman kokaak. Herrrr bölüm ağlatıyor dizi hele duygusalsanız

Ü

Üye silindi 154

Öncelikle geçmiş olsun 💖
Bu diziyi yayınladığı sıralarda evde deliler gibi izliyorduk ve ben çok seviyordum, özellikle müzikleri bana çok etkileyici geliyordu o dönem.
Osman'ın arkada anlatışını çok severdim mesela.
Spoiler vermek istemem ama çok üzüldüğüm kısımlar olmuştu.
Benim genel olarak sevdiğim bir Türk dizisi.
Sticker GIF by Spotify

• Alev

Hanlı

Trainee
Tepki
45
Diziyi güncel zamanında izlemiştik. Her salı yayınlanırdı diye hatırlıyorum. Çarşamba günü akşam haberlerinde kanal d "Dün gece tüm Türkiye kanal d ye kilitlendi" diye haber yapardı. Annemler günlerinde diziyi konuşurdu mutlaka.Bayağı izleniyordu. Osman ulkece sempati toplamıştı,Ali kaptana herkes düşmandı ,carolinle dalga geciliyordu falan ahahaha
Donemine göre çok İyi bir diziydi. Oyunculuklarda efsaneydi
"Ölümde buluşacağız Ali kaptan" hala gözümün önünde.
Ben Osman'ın büyüdüğü sezonu izlemedim. Bir ara diziye televizyonda denk geldim sanirim. Ne kadar dram miş ve deli gibi izlemisim dedim kendime
Şimdi olsa izlemem bu kadar dram. Çekemiyor kafam aglama bağırış vs. artık.
Ay Bir de berrine çok giciktim ben o zaman ama sebebini hatırlamıyorum 😅

• Alev

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
3 gündür ailecek aralıksız izledigimiz icin basligini acmak istedim. Izlediniz mi? Yorumlarınız neler?

(Bir de enneagram seyinin devamini atmak istiyorum da sagliksal olarak her problem ust uste geldi yapamıyorum özr dlrm. Sonrakinde @ledzeppelin ninkini yapacaktim gitti o da :()
aklıma direkt şey repliği geliyor

alı sen akıllı cojuk
sen aptal

• Alev

marin

Trainee
Tepki
637
Gelmiş geçmiş en sevdiğin dizi ne diye sorsalar anında ismini söuleyeceğim dizidir kendisi ❤ Karakterler, oyunculuklar ve hikaye çok gerçek hissettiryor. Bu da izleme zevkini arşa çıkarıyor zaten. Yayınlandığı zaman tam anlamıyla izleyememiştim. Geçtiğimiz yıllarda bir yaz tatilinde izleyip bitirdim. Küçükken 3.sezondaki oyuncu değişimlerini hiç sevmediğimden izlememiştim ama meğer en duygusu yüksek sezonmuş. O yaşlarımda bu kadar geçemzdi belki. Çok ağlattı beni 3.sezon. 1.sezon zaten çok iyiydi ama 2.sezonu bi tık zayıf bulmuştum. Favori karakterim şüphesiz Süleymandır. Her eve lazım Süleyman. İzlerken keşke bizim de Süleymanımız olsa demekten alamıyor insan kendini 😄

• Alev
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Diziyi güncel zamanında izlemiştik. Her salı yayınlanırdı diye hatırlıyorum. Çarşamba günü akşam haberlerinde kanal d "Dün gece tüm Türkiye kanal d ye kilitlendi" diye haber yapardı. Annemler günlerinde diziyi konuşurdu mutlaka.Bayağı izleniyordu. Osman ulkece sempati toplamıştı,Ali kaptana herkes düşmandı ,carolinle dalga geciliyordu falan ahahaha
Donemine göre çok İyi bir diziydi. Oyunculuklarda efsaneydi
"Ölümde buluşacağız Ali kaptan" hala gözümün önünde.
Ben Osman'ın büyüdüğü sezonu izlemedim. Bir ara diziye televizyonda denk geldim sanirim. Ne kadar dram miş ve deli gibi izlemisim dedim kendime
Şimdi olsa izlemem bu kadar dram. Çekemiyor kafam aglama bağırış vs. artık.
Ay Bir de berrine çok giciktim ben o zaman ama sebebini hatırlamıyorum 😅
Berrine bir yerde ben de gicik oldum daha baslardayim ama hakanın esi falan olsa berrin asagilardi ahmet yapinca ahmedim oluyor hic vefa falan da bilmiyor full hakanı kucumsuyor sırf zengin prestijli diye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gelmiş geçmiş en sevdiğin dizi ne diye sorsalar anında ismini söuleyeceğim dizidir kendisi ❤ Karakterler, oyunculuklar ve hikaye çok gerçek hissettiryor. Bu da izleme zevkini arşa çıkarıyor zaten. Yayınlandığı zaman tam anlamıyla izleyememiştim. Geçtiğimiz yıllarda bir yaz tatilinde izleyip bitirdim. Küçükken 3.sezondaki oyuncu değişimlerini hiç sevmediğimden izlememiştim ama meğer en duygusu yüksek sezonmuş. O yaşlarımda bu kadar geçemzdi belki. Çok ağlattı beni 3.sezon. 1.sezon zaten çok iyiydi ama 2.sezonu bi tık zayıf bulmuştum. Favori karakterim şüphesiz Süleymandır. Her eve lazım Süleyman. İzlerken keşke bizim de Süleymanımız olsa demekten alamıyor insan kendini 😄
Benim fav karakterim osman ya canım osman cok uzuluyorum o cocuga

marin

Trainee
Tepki
637
Berrine bir yerde ben de gicik oldum daha baslardayim ama hakanın esi falan olsa berrin asagilardi ahmet yapinca ahmedim oluyor hic vefa falan da bilmiyor full hakanı kucumsuyor sırf zengin prestijli diye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Benim fav karakterim osman ya canım osman cok uzuluyorum o cocuga
Osman'ın ağzından dinliyoruz çünkü hikayeyi. O yüzden duygularını en çok hissettiğimiz karakter o.

• Alev

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Her şeyiyle mükkemel bir dizi aşığım😍

• Alev

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Hiç kimsenin hikayesinin atlanmadan hazırlandığı ama kimsenin mutlu sona ulaşamadığı dizi....

• Alev