Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Oyuncu Jin Ye Sol, Sarhoş Araç Kullanmaktan Suçlu Olduğunu Kabul Ediyor Ve Özür Diliyor

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,367
Puan
211
Actress Jin Ye Sol Admits To Drunk Driving And Apologizes



13 Haziran tarihinde, Gangdong Polis Karakolu, sarhoş araç kullanmaktan suçlanan 30'lu yaşlardaki bir aktrisin soruşturulduğunu açıkladı. Habere göre, aktris 12 Haziran günü saat 22:30 sularında Seul'ün Songpa ve Gangdong ilçelerindeki Olimpiyat Bulvarı'nda iki kez bariyerlere çarptı.

Bir tanık, şüpheli sarhoş araç kullanma durumunu polise bildirdi. Daha sonra polis olay yerine giderek sürücünün, vitesin "drive" modunda beklerken uykuda olduğunu tespit etti.

Aynı gün içinde, sürücünün Jin Ye Sol olduğu bildirildi. Polis tarafından yakalandığında, Jin Ye Sol'ün alkollü araç kullanma testi sonucu, ehliyetin iptal seviyesindeydi.

Raporlara yanıt olarak, Jin Ye Sol'ün ajansı DI Entertainment bir açıklama yaparak sarhoş araç kullanma suçlamalarını kabul etti ve özür diledi.

9ZwMnsb4dY5V7S00qEbbYzx0toQMPTZD74hFsawbBgFDO5QpVsWVX-KMBK-sKe6dFU7JwNhcnn7lm9z5VT5V_rn_um57mF9YRPhbdnqFzwLG8BhO=w780-nu-rj-l80-e365


Aşağıda ajansın tam açıklaması yer almaktadır:

Merhaba.

İlk olarak, hoş olmayan bir durumla endişe yaratmak için derin özürlerimizi ifade etmek istiyoruz.

Jin Ye Sol, 12 Haziran tarihinde Gangnam ilçesindeki Sinsa semtinde bulunan bir restorandan saat 22:30 sularında eve dönmüştür.

Sarhoş araç kullanmasının ve arabayı süren Jin Ye Sol'ün davranışının hiçbir bahanesi yoktur ve Jin Ye Sol ve ajansımız, derin bir sorumluluk duygusuyla kendini sorgulayacaktır.

Herkesden özür dileriz ve endişeye sebep olduğumuz için bir kez daha özür dileriz.

DI Entertainment ve Jin Ye Sol, birçok insanın zarar görmemesi için hızlı bir şekilde yanıt vereceklerdir.

Teşekkür ederiz.

Aktris ayrıca Instagram hesabında özür dileyerek, "Beni destekleyen herkese özür dilerim. Bundan sonra pişmanlıkla kendimi sorgulayacağım." şeklinde bir mesaj paylaştı.


 
Üst