Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Resit Olmayan İdollerin Sahne Kıyafetleri

comealongwthme

Trainee
Katılım
4 Ocak 2024
Mesajlar
88
Tepki
132
Puan
8
Sadece şunu merak ettim, reşit olmayan idollere ultra mini elbiseler verilmesini nasıl buluyorsunuz? Haber kısmında Eunchae'nin kıyafetleri hakkında bir haber açılmıştı. Orasan hareketle soruyorum çünkü çoğu kişi onun kararı, karışamayız gibi yorumlar yapmış bunun uygun olmadığını söyleyenleri ise eksilemiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Konu Sahibi
comealongwthme

comealongwthme

Trainee
Katılım
4 Ocak 2024
Mesajlar
88
Tepki
132
Puan
8
Eunchae üzerinen konuşursak bizim yaş sistemimize göre artık reşit olduğu için kendisi rahatsız değilse giydiklerini konuşmak doğru gelmiyor ama Kore ye göre reşit olmadığı için çok kadınsı veya içinde rahat edemeyeceği kıyafetler verilmemesi taraftarıyım,sonuç olarak oraya göre hala çocuk.

Eunchae üzerinden değil de genel olarak küçük yaştaki( 14-15-16 gibi) çocuklardan bahsediyorsak en başta çıkış yapmamaları gerekiyor diye düşünüyorum çünkü çıkış yaptıktan sonra artık bu dünyanın ve bu rekabetin içindeler,doğal olarak diğer idoller çok güzel makyajlarla ve çok güzel elbiselerle çıkıp performans sergilerken hiçbir şirket “Yaşlarından ötürü daha az makyaj yapıp,yaşlarına uygun kıyafetler verelim.” demeyecek, diğer idoller nasıl giyinip makyaj yapıyorsa onlar da aynı şekilde olacaklar. O yüzden bana çok ütopik geliyor yaşlarına göre giyinmeleri fikri keşke Koreliler bu konuda daha duyarlı bir toplum olsalar ama maalesef yerleşmiş bir algı artık onlar için.
Haber onun uzerinden acıldığı için, bende ondan örnek verdim. Ama konu geneldi
 
Üst