Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Şarkı Yorumlamak

minasyy

Trainee
Tepki
312
Selam cok sıkıldığım için son zamanlarda çıkan populer şarkıları yorumlicam(skandal yorumlama basligindan ozendim
1-queencard: bazı kisimlari cok cringe ama im a kuinka kismi asiri sarıyor 6/10
2-super shy: yine nakarati güzel ama çok tekdüze ilerliyor koreoyu falan da beğenmedim 5/10
3-spicy: dont stop kismi haric guzel,dinlemesi kolay bir sarki belki koreografi daha iyi olabilirdi 7/10
4-i am: rap kismi haric cok begeniyorum👍 8/10
5-s class: nakarat oncesi kisimlar(ne denildiğini unuttum) haric begenmedim maalesef 4/10
6-cream soda: sarki, vokaller,mv her şey çok gzueldi sadece koreo biraz begenmedim 8/10
7-cake: nakarat akilda kaliyor ama şarkıda bir olmamislik var😶 rakipler bu kadar gucluukrn bu sarki olmamis bence 4/10
Aklima geldikçe devamını yazicam(yapacak başka bir aktivitem yok😪

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Queencard- 8/10
Kim Kardashian kısmı çok sorun değil benim için dinlerken eğleniyorum, dans edesim geliyor

I Am- 9/10
Çok beğeniyorum fakat bazen açıp dinleyesim gelmiyor

Spicy- 6/10
dinleyesim gelmiyor genelde ama iyi

Cake- 5/10
shake it shake shake it shake shake it shake buss it up buss it up buss it up

Super Shy 6/10
nakarat dışı beğenmedim koreografiyi yapmaya hemen başlıyorum nakaratı duyunca

S Class 3/10
Nakarat öncesi ve nakaratı dinledim sadece ve onları da beğenmedim

HYS

Trainee
Tepki
184
Queencard- şarkı güzel ilerliyor ama ım a queencard dedikleri yer kötü bir de şarkıyı her yerde duyduğum için soğudum şarkıdan 4/10

Super Shy- şarkı dinledikçe daha güzel geliyor 8/10

Spicy- çok safe vibe veren bir şarkı mod yükselten bir şarkı 8/10

I am- bu yıl çıkan en iyi title şarkısı bence gaeulun partları çok güzel özellikle 9/10

S class- nakarat ve rap kısımları çok kötü o yüzden 3/10

Cream soda- harika bir şarkı özellikle nakarat öncesi appetite dedikleri kısım muq 8/10