minasyy
Trainee
- Tepki
- 312
Selam cok sıkıldığım için son zamanlarda çıkan populer şarkıları yorumlicam(skandal yorumlama basligindan ozendim
1-queencard: bazı kisimlari cok cringe ama im a kuinka kismi asiri sarıyor 6/10
2-super shy: yine nakarati güzel ama çok tekdüze ilerliyor koreoyu falan da beğenmedim 5/10
3-spicy: dont stop kismi haric guzel,dinlemesi kolay bir sarki belki koreografi daha iyi olabilirdi 7/10
4-i am: rap kismi haric cok begeniyorum 8/10
5-s class: nakarat oncesi kisimlar(ne denildiğini unuttum) haric begenmedim maalesef 4/10
6-cream soda: sarki, vokaller,mv her şey çok gzueldi sadece koreo biraz begenmedim 8/10
7-cake: nakarat akilda kaliyor ama şarkıda bir olmamislik var rakipler bu kadar gucluukrn bu sarki olmamis bence 4/10
Aklima geldikçe devamını yazicam(yapacak başka bir aktivitem yok
1-queencard: bazı kisimlari cok cringe ama im a kuinka kismi asiri sarıyor 6/10
2-super shy: yine nakarati güzel ama çok tekdüze ilerliyor koreoyu falan da beğenmedim 5/10
3-spicy: dont stop kismi haric guzel,dinlemesi kolay bir sarki belki koreografi daha iyi olabilirdi 7/10
4-i am: rap kismi haric cok begeniyorum 8/10
5-s class: nakarat oncesi kisimlar(ne denildiğini unuttum) haric begenmedim maalesef 4/10
6-cream soda: sarki, vokaller,mv her şey çok gzueldi sadece koreo biraz begenmedim 8/10
7-cake: nakarat akilda kaliyor ama şarkıda bir olmamislik var rakipler bu kadar gucluukrn bu sarki olmamis bence 4/10
Aklima geldikçe devamını yazicam(yapacak başka bir aktivitem yok