Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Şarkıları Müzik Zevkinize Hiç Uymayan Gruplar

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
984
Tepki
2,627
Puan
55
Stray Kids, Monsta X, Ateez, Nct, Tempest, bu yeni nesil erkek gruplarının hepsi(nextdoor baseone mı ne o gruplar)
Ateez'e katılıyorum. Deja Vu, Wonderland bir ihtimal belki Hala Hala'yı dinlerim, o kadar.
 

Nora

Rookie Idol
Katılım
16 Haz 2023
Mesajlar
360
Tepki
1,431
Puan
119
Grup olarak değil de çok noisy/deneysel şarkılar dinleyemiyorum kpopta. Monsta X'in Ingilizce şarkılarını ne kadar seviyorsam Korece şarkılarıyla o kadar alakam yok mesela. Ya da Aespa'nın Next Level'ine çoğu kişi bayılır ama ben dinleyemiyorum. Kızların çok sevdiğim başka şarkıları var.
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,084
Puan
283
İtzy, Stray kids, Exo(bazı şarkıları güzel ama çoğu şarkısı benim tarzım değil), SNSD, Aespa(bir iki şarkısı hariç), NCT , Xikers hariç yeni çıkan erkek grupları , Red Velvet,
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
514
Tepki
1,896
Puan
90
Genel olarak kız gruplarını çok dinleyemiyorum (aespa'nın ve red velvetin birkaç şarkısı hariç). Erkek gruplarından da özellikle 4.jenerasyon gruplarını da (treasure hariç) performanslar harici dinleyemiyorum. Bir tek stray kids'in performanslarını bile izleyemiyorum(maniac hariç). Yani o kadar şarkıları bana hitap etmiyor. Bir de the boyz'u dinleyemiyorum. Şarkılarında bir şeyler eksik hissi veriyor ve sıkılıyorum izlerken, dinlerken.
 
Üst