- Tepki
- 2,850
Bir idol veya bir grup yeni bir şarkı çıkardığında dinlemeden nasıl beğenip beğenmeyeceğimize bize göre güzel olup olmadığına karar vereceğiz anlatır mısın lütfen canlarım lütfen yani hayır yani beğenmedim diyoruz diyo ki diNLeMee o zAmANN ya nasıl bir yiyeceğin tadına bakmadan tadını anlamazsak bir şarkıyı da dinlemeden güzel olup olmadığını anlayamayız dinlemeden nasıl karar vereyim demi zaten beğenmezsem bir daha açıp dinlemem tabi çoğunluk stream ile kafayı bozmuş olduğu için sanırım herkesi beğenmese bile 1den fazla kez dinleyen birisi falan zannediyor da ondan böyle diNLeMee o zAmANN şeklinde çıldırıyor, başka bir açıklaması olamaz öbür türlü bir kez bile dinlemeden fikir sahibi olabileceğimizi düşünmüyordur herhalde. Ama cidden çok sinir bozucu değil mi ya? DinLeMee O zomann ne ??? Dinlemeden yani bir kez bile dinlemeden ben o şarkı nasıl güzel mi değil mi nasıl anlayayım ? Bir kez dinlediğimde beğenmezsem dinlemiyorum zaten niye dinleyeyim ki herkesi stream için beğenmese bile zorla dinleyen kişiler mi zannediyorlar anlamıyorum ki ayrıca stream de kpop dinlemeye başladığım günden beri saçma gelmiştir o yüzden yapmam.