Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Şarkıyı Beğenmediğimizi Söyleyince Çıldıran Kpop Fanları

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Bir idol veya bir grup yeni bir şarkı çıkardığında dinlemeden nasıl beğenip beğenmeyeceğimize bize göre güzel olup olmadığına karar vereceğiz anlatır mısın lütfen canlarım lütfen yani hayır yani beğenmedim diyoruz diyo ki diNLeMee o zAmANN ya nasıl bir yiyeceğin tadına bakmadan tadını anlamazsak bir şarkıyı da dinlemeden güzel olup olmadığını anlayamayız dinlemeden nasıl karar vereyim demi zaten beğenmezsem bir daha açıp dinlemem tabi çoğunluk stream ile kafayı bozmuş olduğu için sanırım herkesi beğenmese bile 1den fazla kez dinleyen birisi falan zannediyor da ondan böyle diNLeMee o zAmANN şeklinde çıldırıyor, başka bir açıklaması olamaz öbür türlü bir kez bile dinlemeden fikir sahibi olabileceğimizi düşünmüyordur herhalde. Ama cidden çok sinir bozucu değil mi ya? DinLeMee O zomann ne ??? Dinlemeden yani bir kez bile dinlemeden ben o şarkı nasıl güzel mi değil mi nasıl anlayayım ? Bir kez dinlediğimde beğenmezsem dinlemiyorum zaten niye dinleyeyim ki herkesi stream için beğenmese bile zorla dinleyen kişiler mi zannediyorlar anlamıyorum ki ayrıca stream de kpop dinlemeye başladığım günden beri saçma gelmiştir o yüzden yapmam.

layley

Trainee
Tepki
441
En çok isyan ettiğim nokta bu!

Sevmediğinizi çiçeklendirip böceklendirerek anlatırsanız araya da göz boyamak için iki iltifat ekleyin. İşte o zaman beyinleri "iyi bir şey mi söyledi? Kötü bir şey mi?" Diyerek kısa bir error veriyor. O zaman işin içinden kurtulmuş oluyorsunuz.

Taktik

nox skywalker

Trainee
Tepki
4
Çoluk çocuk böyle oluyor genelde. İdolleri fazla tanrılaştırıyorlar. Onların idolü her zaman her şeyde iyidir, bu yüzden kötü şarkı çıkarması mümkün değildir. Böylelerine bulaşmamak lazım. Değişik bir psikolojileri var, her şarkıyı zorla beğenip bir de üstüne 100 kere falan dinliyorlar :rolleyes:

Konu Sahibi
ponywinx

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Benim sınıfımda bir kız var,birisi bu şarkıyı beğenmedim diyince birden sinirleniyor,çok saçma.Herkesin zevki bir değil sonuçta,kimse kimseye laf edemez bu konuda. Ama beğenmeyen kişi de hakaret edemez o şarkıya. Bu yüzden hatta o kızla bağımı koparmıştım
hakarete ben de karşıyım ve bağını koparmakla en doğrusunu yapmışsın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çoluk çocuk böyle oluyor genelde. İdolleri fazla tanrılaştırıyorlar. Onların idolü her zaman her şeyde iyidir, bu yüzden kötü şarkı çıkarması mümkün değildir. Böylelerine bulaşmamak lazım. Değişik bir psikolojileri var, her şarkıyı zorla beğenip bir de üstüne 100 kere falan dinliyorlar :rolleyes:
gülünç mü desem durumu vahim mi desem karar veremediğim bir psikoloji
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

En çok isyan ettiğim nokta bu!

Sevmediğinizi çiçeklendirip böceklendirerek anlatırsanız araya da göz boyamak için iki iltifat ekleyin. İşte o zaman beyinleri "iyi bir şey mi söyledi? Kötü bir şey mi?" Diyerek kısa bir error veriyor. O zaman işin içinden kurtulmuş oluyorsunuz.

Taktik
deneyeceğim bunu iyi fikir