Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sevdiğiniz Uygulamalar

layley

Trainee
Tepki
441
Fotoğraflarınıza falan renk, filtre eklemek isterseniz "Polarr" uygulaması var. Uygulamanın kendi filtreleri var ama pintereste "polar code" yazıp beğendiğiniz bir tanesini indirip, uygulamaya da ekleyebilirsiniz. Fotoğrafları çok daha güzel gösteriyor.

Screenshot_20230928-175332_One UI Home.jpg
Screenshot_20230928-175935_Pinterest.jpg

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 56

Bence çoğu kişi biliyordur ama yine de önermek istedim. Uygulamanın adı Slowly, bir mektuplaşma uygulaması. Dünyanın 4 bir yanından mektup gönderip alabiliyorsunuz. Dil geliştirmek için güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Yazıpta dönüş almadığım kimse olmadı. Kendi fotoğrafınızı katmanıza da gerek yok, istediğiniz şekilde bir avatar oluşturmanız yeterli. Ülkeler ne kadar uzaksa mektubun gelme süresi de ona göre uzuyor. Şu an tek olumsuz yanı premiuma geçtikleri için bu aralar sık mektuplar geliyor. Çoğunluk Türk erkekleri ve ilgi alanlarının ilk sırasını cinsellik aldığı için o mektupları reddediyorum. Bunu göz ardı ederseniz gayet kullanışlı bir uygulama.
sjsjs.jpeg.jpg IMG_20230928_174753.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20230928_174753.jpg
    IMG_20230928_174753.jpg
    84.4 KB · Görüntüleme: 4
Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bence çoğu kişi biliyordur ama yine de önermek istedim. Uygulamanın adı Slowly, bir mektuplaşma uygulaması. Dünyanın 4 bir yanından mektup gönderip alabiliyorsunuz. Dil geliştirmek için güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Yazıpta dönüş almadığım kimse olmadı. Kendi fotoğrafınızı katmanıza da gerek yok, istediğiniz şekilde bir avatar oluşturmanız yeterli. Ülkeler ne kadar uzaksa mektubun gelme süresi de ona göre uzuyor. Şu an tek olumsuz yanı premiuma geçtikleri için bu aralar sık mektuplar geliyor. Çoğunluk Türk erkekleri ve ilgi alanlarının ilk sırasını cinsellik aldığı için o mektupları reddediyorum. Bunu göz ardı ederseniz gayet kullanışlı bir uygulama.
Ekli dosyayı görüntüle 14180 Ekli dosyayı görüntüle 14181
Bu bottled uygulamasına çok benziyor, öneririm.

Screenshot_20230928-181821~2.png

Ü

Üye silindi 56

telefonumda tam 183 uygulama var ve ben bunu yeni duydum:love: inanılmaz hoşuma gitti mantığı, indirdim bile hatta çok sağol en yakın zamanda denycm. bu tarz anonim bişey arıyordum ben de dil için😅
Rica ederim umarım hoşuna gider ☺️ ben çok faydasını gördüm umarım seninde işine yarar 😻 kalan 183 uygulamayı merak etmedim değil 😅😅

Ü

Üye silindi 56

aklına gelip gelemeyecek ne kadar yemek sipariş, alışveriş, banka uygulaması varsa hepsi :ROFLMAO: kapitalist dünyanın köpeği olmuş bir telefonum var maalesef🙈
Sen diyince merak ettim benimkileri saydım 35 çıktı 😅 hangimiz kapitalist sistemin kölesi olmadık ki telefona ne diyelim 🤣🤣

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Sen diyince merak ettim benimkileri saydım 35 çıktı 😅 hangimiz kapitalist sistemin kölesi olmadık ki telefona ne diyelim 🤣🤣

valla ben de geçen kardeşim sorunca saydım okulda konusu geçmiş 😅 normal insanlarda o civarda varmış zaten. max 50yi duydum bende😅

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Focus to-do
Odaklanma programı. Bilenler vardır belki. Ders çalışacağınızda süreyi başlatıyorsunuz 25 dk pomodorolar ile çalışabiliyorsunuz. İsterseniz kronometre şeklinde ayarlayıp istediğiniz kadar çalışıp sonra dururabilirsiniz. Hepsini kaydediyor. Böylece ne kadar süre ders çalıştığınızı görebiliyorsunuz. Gruplar da var. Gruplara katılıp oradakilerle de yarışabiliyorsunuz. Her hafta süreniz sıfırlanıyor. İçerisinde ağaç da var büyütüyorsunuz (aşırı yavaş büyüyor ama neyse). Ben Kitap okumak için, ders çalışmak için falan kullanıyorum. Güzel uygulama.
images.jpeg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230928-183738_Opera.jpg
    Screenshot_20230928-183738_Opera.jpg
    236.5 KB · Görüntüleme: 1
Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Focus to-do
Odaklanma programı. Bilenler vardır belki. Ders çalışacağınızda süreyi başlatıyorsunuz 25 dk pomodorolar ile çalışabiliyorsunuz. İsterseniz kronometre şeklinde ayarlayıp istediğiniz kadar çalışıp sonra dururabilirsiniz. Hepsini kaydediyor. Böylece ne kadar süre ders çalıştığınızı görebiliyorsunuz. Gruplar da var. Gruplara katılıp oradakilerle de yarışabiliyorsunuz. Her hafta süreniz sıfırlanıyor. İçerisinde ağaç da var büyütüyorsunuz (aşırı yavaş büyüyor ama neyse). Ben Kitap okumak için, ders çalışmak için falan kullanıyorum. Güzel uygulama.
Ekli dosyayı görüntüle 14195
Deneyeceğim bunu teşekkürler.

hope

Trainee
Tepki
31
Stay free uygulamasını çok seviyorum.Kaç saat ekranda ne yaparak geçirdiğimi gösteriyor :') Tabs şarkı akorları, Guitartuna akor düzeltmek için bakıyorum baya iyiler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu uygulama beni deli ediyor sürekli atıyor uygulamadan 🤡 bir kaç hafta önce İETT saatlarine baktığım uygulamada kaldırıldı marketten mecbur buraya girmek zorunda kaldım. çok uğraştırıyor artık googleden bakıyorum ben de :')

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Stay free uygulamasını çok seviyorum.Kaç saat ekranda ne yaparak geçirdiğimi gösteriyor :') Tabs şarkı akorları, Guitartuna akor düzeltmek için bakıyorum baya iyiler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu uygulama beni deli ediyor sürekli atıyor uygulamadan 🤡 bir kaç hafta önce İETT saatlarine baktığım uygulamada kaldırıldı marketten mecbur buraya girmek zorunda kaldım. çok uğraştırıyor artık googleden bakıyorum ben de :')
Stay Free ilgimi çekti, bakacağım.

Son düzenleme:

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,301
Screenshot_20230930_131830.jpg
Mükemmel bir uygulama, kadına şiddete tanık olduğunuz zaman bu uygulamadaki düğmeye basıyorsunuz ve ekipler yerinizi tespit edip geliyorlar.

Screenshot_20230930_131812.jpg
Aynı taşları eşleştiriyorsunuz. Çok sarıyor bu oyun

Screenshot_20230930_131818.jpg
Aşk oyunum, piksel piksel resimler var ve boyuyorsunuz onları. Büyük resimler sıkıcı olabiliyor. Sıkıldığım zaman bu uygulamaya girerim ama oynarken de sıkılırım, kısır döngü oluyor yani