Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Siz Neler Yapardınız ?

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Konu başlığına da ne yazacağımı bilemedim 😭

Köpeklerden ödü kopan bi arkadaşımız köpek sahipleneceğinden bahsetti bugün. Hepimiz şaşırdık tabi, ne alaka ya korkarsın sen dedik. Artık korkmuyorum dedi hatta kanıtlamak için bulduğumuz bi köpeği falan sevdi. Biz şok 😅
Bunun üzerine konuştuk biraz, herkes yapmak istediği ama korktuğu bişey söyledi.

Neyse sadede geleyim.
Bugünkü bu olaydan yola çıkarak merak ettiğim bişey var. Forum da sıkıcı diye şikayet ediyoruz, biraz aktiflik olur belki.

Bi sabah uyandınız ve beyninizin korku duygusuna dair hiçbir şey algılamadığını farkettiniz. Ne yapardınız? Öylesine çılgın bi aktivite mi deneyimlemek isterdiniz ya da eskiden yapmaktan korktuğunuz şeyleri falan mı yapardınız? Mesela örümceklerden ölesiye korkuyorsunuz, gidip elinize alır mıydınız?

Benim öyle çok ileri fobi seviyesinde korkularım yok, paraşüt atlama ya da bungee jumping tarzı bişey deneyimlemek isterdim sanırım.

Peki siz neler yapardınız?

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Hmm...🤔 Kimya hocasına çok kötü biri olduğunu söylerdim. Hoca kapatılsın.

Kesinlikle hız trenine binerdim. Böyle büyük trenlere binerdim.

Korku evine giderdim. Şimdi de giderim de korkarım işte.

Paraşütle atlamayı ben de isterdim.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Lunaparktaki aletlere binerdim.
Yazın çok yakın arkadaşım ile gondola binmiştim. Öyle bir korktum ki anlatamam. Çığlık atıyorum, midem bulanıyor. Arkadaşım iyi misin diye soruyor, ben de hayır değilim diye cevap veriyorum. Bu anı videoya almıştı. Videoyu izlerken gülme krizine giriyoruz. Allah'tan gondolda arkadaşım ve ben vardık. Ben erkenden indim , arkadaşımı izledim. İzlerken bile kalbim sıkışıyordu.

Bazen lunapark aletlerinin videoları izliyorum. Hem denemeyi çok istiyorum hem de aşırı korkuyorum.

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Yazın çok yakın arkadaşım ile gondola binmiştim. Öyle bir korktum ki anlatamam. Çığlık atıyorum, midem bulanıyor. Arkadaşım iyi misin diye soruyor, ben de hayır değilim diye cevap veriyorum. Bu anı videoya almıştı. Videoyu izlerken gülme krizine giriyoruz. Allah'tan gondolda arkadaşım ve ben vardık. Ben erkenden indim , arkadaşımı izledim. İzlerken bile kalbim sıkışıyordu.

Bazen lunapark aletlerinin videoları izliyorum. Hem denemeyi çok istiyorum hem de aşırı korkuyorum.
Bir tane video görmüştüm dur atayım onu buraya

Konu Sahibi
Nora

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Hmm...🤔 Kimya hocasına çok kötü biri olduğunu söylerdim. Hoca kapatılsın.

Kesinlikle hız trenine binerdim. Böyle büyük trenlere binerdim.

Korku evine giderdim. Şimdi de giderim de korkarım işte.

Paraşütle atlamayı ben de isterdim.
Yalnız bir de rooftop yapmak çok güzel olurdu. Yükseklik korkum yok ama emniyetsiz ortamda bulunmak beni rahatsız ediyor. Arabaya biner binmez ilk yaptığım şey emniyet kemeri takmak olduğundan rooftop bana çok aşırı geliyor. Empire State'in tepesine falan çıkmak çok hoş olabilirdi :')

Ohoo sizin içinizde gizli bi adrenalin bağımlısı yaşıyor olabilir 😅

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310

@Hissiz Müziğim, gondolla hiç iyi anılarım yok. Kusmuştum bi kere 😑
Gondolu tek ben seviyorum herhalde. En ucuna oturmuştum bir kere. Aşırı hoşuma gitmişti. Özellikle aşağıya inerkenki midende oluşan o his. Manzara da güzeldi

Konu Sahibi
Nora

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
@Haney 🍯, Hiçbir kuvvet beni o şeylere bindiremez. Ürkütücü ya

Kendi gölgesinden bile korkan biri olarak yapacağım çok şey olurdu ama aklıma ilk gelen yıldırımın düşme anını fotoğraflamak oldu. Yıldırımdan inanılmaz korkuyorum ama fotoğrafları da bir o kadar hoşuma gidiyor. O yüzden bunu yapabilmeyi isterdim.
Aaa çok güzel bi istekmiş, ben de deneyimlemek isterdim.

Konu Sahibi
Nora

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Özellikle aşağıya inerkenki midende oluşan o his.
Hiç sevmiyorum o boşluğa düşme hissini. Asansörlerden de pek hoşlanmam aynı sebepten.
ay aptal gondol aletine binerdim. dünyadaki en iğrenç şey ögk🤢
Hiç keyif alamadığım bişey gondola binmek 😭
Ortaokul zorbamin numarasi var bende onu arardim derdim "HAYATTİM İCİNE ETTİN RAHAT UYKU UYUMA ALLAH'IN CEZASİ" sonrasini bilmiyorum.
Bunu yapabilmeni umuyorum.

Konu Sahibi
Nora

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Okyanus ve deniz korkum var. Muhtemelen fobim olmasaydı bir denize gidip yüzerdim. Zaman zaman ortaya çıkan bir yükseklik korkum var, olmasaydı gider bungee jumping falan yapardım.

Biraz da aksiyon olsun gece mezarlığa giderdim.
Mezarlıkları korkutucu bulmadığımı söylesem çok mu garipsenirim. Defalarca babamın mezarına gittim akşamları, hiç korkmamışımdır. Aksine iyi hissediyordum orada. Sevdiğin birine gitme hissinden de olabilir. Akşam gitme sebebim de gündüzleri okulda ya da dershanede olmamdı.

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Mezarlıkları korkutucu bulmadığımı söylesem çok mu garipsenirim. Defalarca babamın mezarına gittim akşamları, hiç korkmamışımdır. Aksine iyi hissediyordum orada. Sevdiğin birine gitme hissinden de olabilir. Akşam gitme sebebim de gündüzleri okulda ya da dershanede olmamdı.
Başın sağ olsun, mekanı cennet olsun babanın