Eğer doğru restoranda yerseniz inanılmaz harika yemekleri var. Ankara'da yaşıyorum ve burada çok popüler bi Kore restoranı var. O açıldıktan sonra önünde kuyruklar oluşmaya başlayınca, bir çok yerde şubesi olan İstanbul'daki ünlü Kore restoranı da burada mekan açtı ve popüler olanla aralarında 5-10 dklık yürüme mesafesi var. Ancak popüler olanın önünde her gün 30-45 dklık sıra varken sonradan açılan restoran bomboş. Çünkü hem fiyat/porsiyon açısından hem de lezzet açısından innnnanılmaz bir fark var aralarında.
Şimdi popüler olanın önündeki sırayı gören herkes Kore restoranı açmaya başladı burada. Çoğunu da denedim, asla popüler olanın lezzetini yakalayamıyorlar. Tüm Ankara'ya tteokboki sevdiren bir yer. Her gittiğimde sipariş ettiğim menüyü yazayım: Kore özel soslu tavuk, ekstra peynirli rabokki, kimbap. Kimbapa biraz tuz dökünce yosunun tadı, kokusu falan da gelmiyor, ennnnfes oluyor. İlk açıldığı zamanlarda jajangmyeon da denemiştim, baya iyiydi. Sonra menüden kaldırdılar ama geri getireceklermiş. Tekrar denemek için can atıyorum.
Kısacası, gerçekten iyi yapan bir yerde tteokboki/rabokki denemenizi öneririm. Müptelası olursunuz.