Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sm - Cbx Davası Son Buldu

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507
cbx'in sm'in sunduğu yeni sözlesmeyi imzalayarak sirkette ve exo'da kalmaya karar verdikleri yönünde makale yayınlandı ve sm cbx'in dıs güclerden etkilendiğini sandıkları icin özür diledi bundan sonra exo geri dönüsü icin promosyonları eksiksiz yapacağını söyledi.d
cbx'in bu davayı kazanacağı net belliydi ama sm onları kaybetmemek icin orta yolu bulmus gibi görünüyo umarım baekhyun'a yaptıkları gibi tehdit yoluyla yeni sözlesmeyi imzalatma gibi bir davranıs sergilememislerdir.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. EXO üyelerinin aynı şirkette birlikte kalmalarına çok sevindim aslında. Ama sözleşme umarım artık istedikleri maddeleri içeriyordur. Artık saçma sapan bahanelerle geri dönüşler ertelenmez ve hem grup hem de solo olarak hepsi düzgün promolar alır. Şirkete para getirmeyen baba (!) olarak Chen de onlara ağızlarının payını vermiştir umarım. Bu süreçte ben EXOL'den razı oldum valla. Kapı gibi arkalarında durdular grubun. Bu da SM'in makul adımlar atmalarında etkili oldu bence

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507
Ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. EXO üyelerinin aynı şirkette birlikte kalmalarına çok sevindim aslında. Ama sözleşme umarım artık istedikleri maddeleri içeriyordur. Artık saçma sapan bahanelerle geri dönüşler ertelenmez ve hem grup hem de solo olarak hepsi düzgün promolar alır. Şirkete para getirmeyen baba (!) olarak Chen de onlara ağızlarının payını vermiştir umarım. Bu süreçte ben EXOL'den razı oldum valla. Kapı gibi arkalarında durdular grubun. Bu da SM'in makul adımlar atmalarında etkili oldu bence
üyeler birlikte olduğu icin sevinsem de sm'de kalmaları üzdü ama söyle de bir sey var ki sm asla onları kaybetmeyi göze alamazdı baek bu sürecte 4 sirketten teklif bile almıs (kbbl öyle söylüyodu) bu durumda yapacağı tek sey cbx'in isteklerine boyun eğip onlara göre sözlesme hazırlamaktı zaten cbx de bunu imzaladığına göre istediklerini almıslar bir de exo label acacağı söylentileri dolanıyomus makalede exonun aktifliğini sürdüreceğiz dedikleri icin burdan cıkarım yapmıslar zaten aktifliği baska türlü sağlayamazlar umarım bu saatten sonra üyelere iyi davranırlar sonucta bir tane dava haberiyle koskoca sm'in hisselerini %7 oranında kücülttüler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Umarım işler cbxin istediği yönde ilerler onlar da rahatlar bizde
umarım 🙏🏼

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
üyeler birlikte olduğu icin sevinsem de sm'de kalmaları üzdü ama söyle de bir sey var ki sm asla onları kaybetmeyi göze alamazdı baek bu sürecte 4 sirketten teklif bile almıs (kbbl öyle söylüyodu) bu durumda yapacağı tek sey cbx'in isteklerine boyun eğip onlara göre sözlesme hazırlamaktı zaten cbx de bunu imzaladığına göre istediklerini almıslar bir de exo label acacağı söylentileri dolanıyomus makalede exonun aktifliğini sürdüreceğiz dedikleri icin burdan cıkarım yapmıslar zaten aktifliği baska türlü sağlayamazlar umarım bu saatten sonra üyelere iyi davranırlar sonucta bir tane dava haberiyle koskoca sm'in hisselerini %7 oranında kücülttüler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

umarım 🙏🏼
EXO'nun ayrılıp bir şirket açmasındansa her zaman SM altında EXO Label açılmasını daha çok istemişimdir. Çünkü SM konseptleri EXO'da her zaman görmek istediğim bir dokunuş. Ama tabi sömürülmelerindense ayrılmaları daha kabul edilebilirdi benim için. Neyse umarım kendileri için en doğru seçimi yapmışlardır bu sefer. Ben fan olarak tek bir şirket altında ve bir arada bulunmalarına çok çok sevindim.

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507
daha da sabote etmezler umarim cbi hevesim kursaginda kaldi bi tik bu olaylar yuzunden
sabote edeceklerini sanmıyorum ama her sey olabilir hicbir sekilde güvenemiyorum ya sirket o kadar geri adım atıp özür diledi bir de sabote etmeye kalkarsa tamamen kendileri zararlı cıkar bunu da hesaba katmıslardır bence