Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Solo Çıkışını En Çok Beklediginiz Kisiler

mineonere

rocket puncher
Moderatör
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
5,590
Tepki
15,982
Puan
212
Aslında bir grubun üyesi olan kişilerden özellikle solo çıkış beklediğimi söyleyemem ama kim çıkış yaparsa bir bakar, dinlerim. Grup içinde dinlemeye alıştığım insanları bireysel görünce alışmam uzun sürüyor.
 
Konu Sahibi
R

regina

buraya yazıyorum kusura bakmayın
hesap nasıl silinir bilen var mı
 

marin

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
426
Tepki
1,087
Puan
22
Jihyo benimde dört gözle beklediğim kişilerin başında geliyor 😍 Ayrıca Mina, Sana ve Chaeyoung'u da solo olarak görmeyi çok istiyorum. Mina'yı elegant bir konseptle, Sana'yı seksi bir konseptle görmek gibi bir hayalim var. Chaeyoung nasıl bir konsept yapardı onu da merak ediyorum hep. Zevkleri çok kendine has. Bence ilginç şeyler çıkar Chae'den.
Yeni jenerasyon için çok erken tabi ama Lily, Yeji, Winter ve Yuna solo yapmalarını istediğim kişilerden. Lily jenerasyonun en iyi vokallerinden biri. Sesini çok farklı şekilllerde kullanabilecek biri. Yeji yine en iyi dansçılardan, sahne karizması zaten uçuyor ve vokali de çok iyi. Yapabileceklerini düşünmek bile heyecanlandırıyor. Winter geleceğin Taeyeon'u olacak gibi geliyor hep. Her şarkısı tutacak ve her konsepti kaldıracak o kişi olabilir. Yuna ise U Go Girl sahnesinden sonra olası solosunu daha çok merak etmeme sebep oldu. Hyuna ya da Sunmi gibi sahne enerjisiyle kendini izletebilecek kişilerden. Kesinlikle solo şans verilmeli bu dörtlüye. 🌸
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
804
Tepki
2,389
Puan
90
Moon taeil (askere gitmeden solo çıkışını yapar umarım. Sm ye olan son sevgi kırıntım buna bağlı. En beklediğim solo çıkış)
Ten (resmi çıkış), xiaojun, renjun (muhtemelen o zamana ben kpop dinlemeyi bırakmış olurum) ve karina.
Pentagon jinho. (Muhtemelen hiç solo olarak çıkış yapmayacak ama keşke solo albüm yapsa)
 
Üst