Ü
Üye silindi 189
1) dalin kokulu bici bici daha once milyon tane hesabi olan (melek, csoon ailaa) troll bi hesap cikti
2) din kardesimiz @rüyalardabuluşaım @bbequitedontcry cikti. megerse @bbequitedontcry forumun durhunlugundan cani sikildigi icin kendi karakterinin tam tersi olan bi karaktere hayat vermek istemis
3) @Domuzcuk🐷 ve @Bambamipo @Gülzssx🐢 cikti. ilk basta eglenilmek icin acilan hesap sonra cok farkli yerlere dondu.
4) canim sikildigi icin begenenleri isimsiz elestirdigim bi baslik acmistim ve 25 sayfalik bi eglence cikti. bu aksam @CumberLay🔥 bu icerigin part 2sini yapacak ama @CumberLay🔥 dunyanin en tatli kisligi oldugu icin cok kaos beklemeyin bu partran. part 3 icin guclu, kaos dolu uyelerimi bekliyoruz
Coming Soon Yazdık Diye Şekilden Şekile Girmişsiniz
Kullanıcı arkadaşlar coming soon yazdık diye şekilden şekile girmişsiniz , haber yazarım diye açtım hesabı kullanıcı adı ne yapsam diye düşündüm aklıma o geldi. Çok kaos istiyorsanız dünkü sahte senaryonun gerçek olma ihtimaline bakın derim …
netizenturkey.net
Hepinize Gelsin
Öncellikle nayna ya ve r worde kurban olun onların tırnak kiri bile olamazsınız ezik ezik takılıyorsuniz sivilve suratlar sizi hayatsizlar erkek idolleri düşünüp -****** devam edin kendinizi zaten anca o *** size 🤣🤣 ayrıca size söylediğim tüm sevgi sözcükleri yalandi size sumugu mü bile atmam...
netizenturkey.net
2) din kardesimiz @rüyalardabuluşaım @bbequitedontcry cikti. megerse @bbequitedontcry forumun durhunlugundan cani sikildigi icin kendi karakterinin tam tersi olan bi karaktere hayat vermek istemis
🍂🍂🍂kendimi Ifşalıyorum Letsgooooo🍂🍂🍂
gül'ün kendini ifşaladığı başlıktan sonra dedim ki bi dk ya ben de neden yapmıyorum bunu LKDŞİGKFİHKSDİHŞLKFŞHİKŞLİKHŞS biraz heyecan arıyorum o yüzden başlayalım.. forumun çok durağanlaştığı ve sıkıntıdan patladığım bir gün yeni bir persona yaratmaya karar verdim. bu persona benim tam zıttım...
netizenturkey.net
3) @Domuzcuk🐷 ve @Bambamipo @Gülzssx🐢 cikti. ilk basta eglenilmek icin acilan hesap sonra cok farkli yerlere dondu.
Selam Ben Domuzcuk🐷
Bir şey itiraf ediyorum evet ben forumdan biriyim ama kimim? Hadi bulun bakalım eski biride olabilirim😊🫶
netizenturkey.net
Hi Im Back💋
@PonyWinx09 @juvel @JafarliB07💸 kaos un içinde olmak için her şeyi yaptınız ve evet başardınız ne mutlu size artık etrafta ben trolle kavga ettim onu buradan gönderdim diye dolaşabilirsiniz. Havalı değil komik göründününüz. Size bol trollu günler dilerim.💋
netizenturkey.net
Domuzcuk Ve Bambamipo
Eveeet millet ilk öncelikle özür diliyorum ama her şeyi anlatacağım sizlere geçtiğimiz günlerde uranyuma trol hesabı açacağımı söyleyip domuzcuk adında trol hesabı açmıştım o hesabın amacı benim kim olduğumu bulmaya çalışmanızdı ama işler hiç istediğim gibi gitmedi ve nedensizce bana ruh hastası...
netizenturkey.net
4) canim sikildigi icin begenenleri isimsiz elestirdigim bi baslik acmistim ve 25 sayfalik bi eglence cikti. bu aksam @CumberLay🔥 bu icerigin part 2sini yapacak ama @CumberLay🔥 dunyanin en tatli kisligi oldugu icin cok kaos beklemeyin bu partran. part 3 icin guclu, kaos dolu uyelerimi bekliyoruz
Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim
eveeeeettt cok riskli bir sey yapicam korktum xnnxnxnxnx simdi siz bu postu begeneceksiniz ben de birkac saat sonra gelicem ve begenen kisiler hakkinda isimlerini vermeden elestiri yapacagim. ama simdiden soyleyeyim mesela 10 kisi begendi 10unu da elestirmeyecegim 7sini elestiririm hem hepiniz...
netizenturkey.net