Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Şu An Ne Dinliyorsunuz?

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,559
Dün bir şarkı keşfettim chung ha nın düeti ve 2 gündür dinlediğim tek şarkı bu oldu. Uzun zamandır beni böyle kendine çeken bir parça olmamıştı.Şarkı yelpazesini genişletelim. Siz şuan ne dinliyorsunuz?
Ciao adios im done dinliyorum aldatildigim aklima geliyor biraz uzulyrm ama soylemesi cok zevkli

R

regina

arkadaşlar şu an kulağıma üfleyen şeytanı dinlemek üzereyim
benim arkamdan asılsız söylenti çıkaran biri var
önerileriniz nelerdir
ağza alınmayacak şeyler bu arada

R

regina

Hayatın macera dolu hiç yorulmuyor musun regina hayatım 😭 sessiz bir hayatı özlemiyor musun kjsfksjkgs
dcöşsdlcsişc yoruluyorum ama yaşaması aynı anda çok eğlenceli aşkım dcöişscöş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle mantıklı hareket etmek ,haklı iken hakisiz durma düşme .
dramatikliğim bunu zor bulacak ama haklısın
yine de oh this bitch needs to be put down diyerek bi giresim var

Konu Sahibi
haneull

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Ciao adios im done dinliyorum aldatildigim aklima geliyor biraz uzulyrm ama soylemesi cok zevkli
Anne marie dimi hdjdjdj Ritmi harika gerçekten duydugum an dilime dolanıyor 😂 değersiz erkekler kapatılsın🤦‍♀️

Bu şarkı mücevher gibi bişey bu arada son 2 aydır Spotify hesabımda yapışıp kaldı asla sıkılmiyorum dinlerken
Böyle bir şarkıyı nasıl daha önce görmem inanamıyorum 7 ay once çıkmış karşıma tamamen şans eseri çıktı ve şimdi her an dinliyorum 😂😂

CL-THE BADDEST FEMALE gece gece can sıkıntısına iyi geliyor 😏😏
Eskiden deli gibi dinlerdim şimdi çok gürültülü geliyor 😂😂😂

Konu Sahibi
haneull

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Yaşlı Amca - İstanbul Beyefendisi

Bu şarkıya TAKINTILIYIM. gelecekteki sevgilim bana böyle şarkı yazmayacaksa şimdiden başka kapıya gidebilir
İlk defa duydum ama güzelmiş gerçekten yeni sarki keşfetme mutluluğu 😂🤭

Bende Spotify kullanırken hep bu şarkıyı atlıyordum sonra bulaşık yıkarken bı dinliyim dedim o an kendimi sorguladım ben bu şarkıyı nasıl dinlemem diye . Seni çok iyi anlıyorum djjdjjdksksikskksks
Ay aynen Spotify da düştü önüme şarkı ile tanışma hikayemiz ve tepkilerimiz aynı hdjdj😅😅😅

Konu Sahibi
haneull

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Spotify hayat kurtarır jsjsjjsisisiis
Spotify dinlediğin için teşekkürler.. Ciddiyim. Radyo dinliyor olabilirdin kaset çalıyor olabilirdin hatta 8 parçalı teyp dinliyor olabilirdin(...) hdjdjdjjdjd
Spotify diyince zihnimde çalıyor üzgünüm 😅😅😅

Konu Sahibi
haneull

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Bence de bizim reklamlar çok akılda kalıcı bi de hele ki sınav günlerin de bir ortaya çıkışlari var aman Allahım unutmak için dua okumuşluğum var jejsjsjksjaw
Hahahsjsj kahkaha attim 😂 zamanında kore de bi kaç şarkıyı sınav zamanı çalmasını yasaklamışlar insanların ağzına pelesenk oluyor diye onların şarkıları bizim reklamlarımız kapışır gerçekten hdjdjdjdjdj

Ciao Bella dinliyorum. Bu şarkıya bayılıyorum. Kendimi dinlerken İtalyan devrimciler gibi hissediyorum idhwlcjslck
La casa de papel in ilk sezonunu izledikten sonra bende bu parçayı ve my life is going on u sürekli dinliyordum 😅😅

Aşık olmayıp şarkılarla aşk acısı çekenlere selamlar🤦‍♀️😂😂. Bu ara müptelası olduğum ve şu an dinlediğim bu şarkıyı sizinle paylaşmak istedim🤝
Şu an ne dinliyorsunuz?

Son düzenleme: