Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Taennie Yeniden Mi?

Gidiyorum

Trainee
Tepki
25
Jennie nin doğum günü postu ile Taehyungun son postu sonrası Tae ve Jennie, Jennie nin doğum gününü beraber kutladığını söylemeye başladılar. Sebebi Jennie nin postundaki bir fotonun Tae nin evinin yakınında olması ve Tae nin postunda ise Jennie'nin kıyafetlerinin ucu görünüyor gibiydi. Videosu burada. Siz ne düşünüyorsunuz? Yeniden bir araya gelme var mı

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
892
Sanırım tiktokum olmadığı için açamadım videoyu ama biliyorum içeriği.Benim için zaten ayrılmamış bir çiftti ama tekrar instada bu şekil ipucu bırakmaları düşüncemi netleştirdi.Jennie’nin dönüşünü etkilemesin diye sitede bunları yazmak ya da albümde olan “twin”den bahsetmek istemiyordum o yüzden iyi ki bu içeriği paylaşmışsın çünkü forum bomboş diye benim yazasım gelmiyordu.

Eğer açamayanlar olursa diye; talepsiz arz

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
781
Taennie zaten gerçek değildi. Bu forumda nasıl insanları bunun gerçekliğine dair kandırmayı becerdiler bilmiyorum ama olay anlarında tüm haber kanalları bunun yalan olduğunu söyledi ki zaten Tae bile bunun gerçekliğini kendisi söylemeden reddetmişti. İstersem arayıp o videoları yeniden bulabilirim ama cidden böyle konuları gündem edip onları sıkmayın arkadaşlar onlar da insan.Tae bu konunun gerçek olmadığına dair ipuçları verdi ve zaten o fotolarda da olanlar bizim idollerimiz değildi. Belki de bu konuyu gündem edince bir şey olmadığını düşünüyorsunuz ama olsylara bir de onların açısından bakın ve onları rahat bırakın. Onlar sanatçı ve onların hayatına müdahale etmeye hakkımız yok.