Yanlış anlamayın ama jennie bihter tae behlül gibi bu ilişkide jfndmdkd biri ikide bir ilişki hakkında ipucu vermeye çalışıyır diğeri de daha korkak ve kariyerini düşünyor gibi (tamamen benim düşüncem no linç plz)
Jennie sürekli bir şeyler attığı için ortaya herkes v ilgisiz Jennie tek bu ilişki de gibi hissediyor.
Sitede de biraz bakındım. V bir şey yapmazken kızın bu hareketleri çok ezik bulunmuş hatta Jennie,tae için çırpınıyor imalalari yapılmış.
Ben hiç böyle düşünmüyorum. Bence V ilişki içerisinde Jennie yi bayağı mutlu ediyor ama iş bir şeyler açıklamaya geldiğinde şirket engeliyle karşılaşıyor.
Jennie de bu sektörde olduğu için bu durumu anlayışla karşılıyor. Ve kendi kafasina göre takılmaya devam ediyor.
Mesela V nin kızı yanlışlıkla takip ettikten sonra koştur koştur açıklama yapması sonra kızla sevgili olduğunun çıkması çok eleştirildi. Bence de komikti.
Ama Bence Jennie bunu sorun bile etmedi. Muhtemelen V gönlünü alacak bir harekette bulunmuştur. Ve ya şirketim şöyle yaptı demiştir falan.
Benim uzaktan izlenimim bu yönde