Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Takip Ettiğiniz Türk Dizileri?

Konu Sahibi
2307

2307

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,187
Puan
27
Konum
HayDay'de ki çiftliğimdeyim📍
Ben kızılçık şerbeti ve biraz yalı çapkınını izliyorum. Aslında uzun zamandır Türk dizilerini çok takip etmiyorum. Hem bölüm süreleri çok uzun hem de başta güzel başlıyor sonra sündürüyorlar sıkılıyırum. Her sene başlayan dizilerden 1-2 tanesine başlıyorum bir 10 bölüm kadar (bazen o kadar bile olmuyor) izliyorum sonra sıkmaya başlıyor beni ve bırakıyorum. Yargıya da başladığkmda çok sevmştim ama 2.sezonda izlemedim bıraktım. Sıktı çünkü. Yalı çapkınına da ilk başladığımda ferit ve seyran eğlenceliydi falan abidin ile suna çok tatlıydı onlar için izliyordum. Sonra iyice drama bağladı sıktı bıraktım. Şimdi fragmanlarına bakıyorum merak ettiğim sahne olursa açıp atlaya atlaya bir bölümü 20-30 dakikada izleyip bakıyorum. İzlediğim tek dizi kızılçık şerbeti onda da nilay'a, pembe'ye ve fatih'e dayanamıyorum. Onları atlıyorum. Kıvılcımla ömerde bayıyor onları da atlıyorum. Diziyi bir umut-nursema ve alev için izliyorum. 😅
Yaz dizilerini genelde severim romantik komedi olduğu için ama sadece yazın izlerim kışa kalınca onlar da sıkıyor 😅. Bu sene ilgimi çeken yaz sizisi de yok başlayacak dizilerde.
Sen beni anlatmışsın resmen (șu çabuk sıkılma ve atlama konusunda)
Yalı Çapkınının en son 11. bölümünü izledim galiba baymaya başlamıştı çünkü...
 
Ü

Üye silindi 128

aşkı memnu…her yaz izlerim onun dışında biraz leyla ile mecnun,kaçak gelinler bu kadar
ama aşkı memnu benim için zirve
7E62E1DA-7A91-4D6C-924A-1FBF0A3B889C.jpeg
alın bu bilgiyle naparsanız yapın
 

betul

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
830
Tepki
2,485
Puan
75
Kızılcık Şerbeti ve Güzel Günler

Aile dizisine biraz bakmıştım ,yazın devam ederim muhtemelen
 
Üst