Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Tek Başınıza Olmayı Mı Seviyorsunuz? Grup Olmayı Mı??

tek mi olmak? grup mu olmak??

• Kullanılan toplam oy
    40

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Bir işi tek başınıza mı yapmayı seviyorsunuz? yoksa grup olarak yapmayı mı??
Ben grup sevmiyorum hiç lisede de çok çektim bundan. istemeye istemeye katıldım gruplara
bir defasında yine öğretmen ödev vermişti. Sınıfta 5li bir arkadaş grubu vardı ama 6 kişilik olmak zorundaydı gruplar. onlar teklif edince benim de işime geldi kabul ettim. konuları paylaştık zaten kısa bir süre verilmişti. ben gittim kütüphane görevlisine yalvar yakar 3 ansiklopedi aldım yazdım. ödev günü baktım kızlar elime bir kağıt verdiler (internetten çıkarmışlardı) "sen bunu oku bizimkinden kopuk olmasın yazdıkların" dediler. bakmaya bile fırsatım yoktu çıktım tahtada öyle kaldım sağ olsunlar en düşük notu aldım bir de ciddi ciddi "nasıl o notu aldın" diye sordular!?
bir de bir grupta hiçbir şey yapmayıp kendini en öne atanlar var. lütfen bir sonraki hayatım da ayak basmayacağım ülkenin çöp kutusu bile olmasınlar

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Tek olmak daha iyi. Gruptakilerle çoğunlukla anlaşamam. Bazıları bir halt yapmazlar ama sanki en çok onlar emek vermişler gibi gözükürler.
Lisede İngilizce dersi için ikili sunum yapmamız gerekiyordu. Ben konuyu araştırdım,resim falan buldum . Çevirdim, slayt haline getirdim . Sunumu dahi ben yaptım ama diğer arkadaşım hiçbir şey yapmadı. Ama aynı notu aldık. Aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Yine İngilizce dersinden ingilizce konuşarak uygulamalı yemek tarifi vereceğiz. Onda da en çok uğraşan bendim ama en az ilgiyi de yine ben gördüm.

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Zaman zaman insanlara da ihtiyaç var çevremizde. Açığa geçince bunu çok daha iyi anlamıştım çünkü okulda aşırı yakın bir çevrem olmamasına rağmen iyi anlaştığımız için bana iyi geliyorlardı. Açığa geçince stresim daha da arttı ve içimdekileri kimseye anlatamamak zordu. Dolayısıyla insanın hayatın kimi zamanlarında bir gruba ihityacı oluyor. Genel olarak baktığımızda da her şeyi bireysel yapmayı tercih ediyorum. En basit grup ödevleri bile benim için zülumdu. O yüzden genel olarak tek başıma kalmayı tercih ediyorum. Davranışlarımda ve hareketlerimde bağımsız olmayı tercih ederim.
Tabiki insanlara ihtiyaç duyduğumuz anlar oluyor ama fazlası zarar. arkadaşlıkta bile en fazla 2kişiyi kabul edebiliyorum aynı anda daha fazlasıyla yapamıyorum(ben de biraz asosyalim ondan zorlanıyorum)

robloxpro

Trainee
Tepki
128
ben zaten soğuk bir insanım okulda hiç konuşma isteğim olmuyor 2 yaşındaki çocuklar gibi hıhı ı-ı diyip kafa sallıyorum bazen kendimi aşıp 2 kelimelik cevaplar veriyorum ve bu benim elimde olan bir şey değil grup çalışmalarında özellikle kelime dağarcığım %60 oranında daralıyor.😭 iletişim sorunu dışında çok gevşek oluyorlar çoğu zaman ve eksik eksik iş yapıyorlar. ben de onlara göre hareket etmek zorundayım onlarla birlikte teslim etmek zorundayım ve bu sene en sonunda geç kalmıştık. hoca proje teslim edilmedi olarak girdi 🥰🥰

marin

Trainee
Tepki
637
Grup çalışmaları ancak ve ancak çok iyi anlaştığı ve aynı frekansta çalisma azmine sahip biriyle olduğunda katlanılabilir. Ama yok karşında tembel biri varsa düşman başına. Ben detaycı ve titiz biriyim. O sebepten üstün körü iş yapılmasına gelemiyorum. Eğer grup arkadaşım böyleyse inanılmaz sinir oluyorum. Üniversitede tez yazımını grupça yaptık. Detaylardan o kadar uzaklar ki onlara laf anlatana kadar kendim yazıp geçeyim dedim. Çünkü bir kısım için yabancı kaynaklardan link atıp bunu çevirip düzenler misin dediğim arkadaş 'Benim telefonumda bir özellik var otomatik çeviri yapıyor oradan çevirdim' diyerek bire bir aynısını geri attı bana. 🤦🏻‍♀️ Ben bilmiyordum sanki sayfayı Google çeviri ile çevirmeyi. O özellikte bir tek onun telefonunda var hıhı 😅 Yani karşıda vasıfsız bir eleman varsa çekilecek iş değil. Tek başıma yapayım ama başkasının yapamadığına sinir krizi geçirmeyeyim 🤷🏻‍♀️