Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

(Tetikleyici İçerik) Ölüme En Yakın Haliniz 😭😭😭

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Bundan beş sene önce trafik kazası geçirdim. Doğum günümden dört gün önce. Hayatımda geçirdiğim en kötü doğum günüydü. Gecenin ikisiydi, düğünden geliyorduk. Bir tane alkollü sürücü 180'lik bir hızla makas atarak geliyordu. Bize de arkadan çarptı. Araba birkaç kere takla attı. Zincirleme kaza oldu. Hâlâ daha korkarım trafikteyken. Neyse ki hiç kimseye bir şey olmadı. Bir de bize çarpan kişi çavuştu. Mahkeme de çok uzun sürdü. Gereken cezayı almadığını düşünüyorum. Bir aileyi yok edebilirdi. Psikolojimizi ve ekonomik durumumuzu mahvetti. Ekonomik durum bir şekilde düzeliyor ama psikoloji öyle değil. Bir de benim babam dört kere kaza geçirdi. Küçük, büyük. Hâlâ daha araba sürmeye cesareti var, helal olsun ona.

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Parmağım asansöre sıkışmıştı bir ara.Asansor kapısıyla dışarısı arasındaki boşluk.Bir kırık falan hicbirsey olmadı ama.İnecegim sırada sıkıştırmıştım Allah'tan.O yüzden ölüm e girer mi bilmiyorum ama şu anda aklımda olan en tehlikeli anım bu.
Benim de çok asansor anim var biz de yurtta 8 den -1 e dusmustuk ama az kisiydik gecen gunki haberden birsey olmadi 2 dk sonra acildi biz de ciktik tabi anlik kalp krizi gelmedi degil geçmis olsun canim Allah korumusss 💗💗

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ölüme en yakın anlarım değil ama başıma gelen bazı kazaları anlatayım.
Birkaç yıl önce bizim annem hariç tarlaya süs biber toplamaya gitmiştik. Eve gelirken bizim pikapla gelmek istemiyordum. Elektrikli motosiklet vardı erkek kardeşim bizden sonra geldiği için ben onu sürmek istiyordum. Babam da kabul etti ama erkek kardeşin de seninle olacak dedi ben de tamam dedim. Ben motosikleti sürüyorum erkek kardeşim de arkama bindi. Bu sürekli beni konuşturuyor. Ben de kızıyorum beni konuşturma zaten yollar çok kötü dikkatim dağılıyor kaza yaparız dedim. Ki çok geçmeden öyle oldu. Bizim oranın yolunun iki kenarında da bahçeler falan var ve yol ile bahçe arasında çukurlar var. Biz de motosikletle o çukura dikenlerin içine düştük. Erkek kardeşim kaza yapacağımı anladı önceden motosikletten atladı. İkimize de bir şey olmadı ama vücuduma çok diken battı eve geldiğimde onları çıkarmakla uğraştım.

Bir tanesi de 3. sınıftaydık. Öğle arası eve yemek yemeye gittik kardeşimle. Gelirken bizim okula çok yakın yerde yol ayrımları var. Karşıya geçecektim ama sağ taraftan motor geliyordu. Kardeşim ve sınıf arkadaşım geçme sana çarpar dediler. Ben de çarpmaz bana dedim ama motor bana çarptı ve birçok kez taklalar attım. Sonra okuldaki çalışanlar geldi önce eve götürdüler annemin yanına. Annem de sağlık ocağına götürdü beni sadece dirseğim biraz yara olmuştu.

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Bundan beş sene önce trafik kazası geçirdim. Doğum günümden dört gün önce. Hayatımda geçirdiğim en kötü doğum günüydü. Gecenin ikisiydi, düğünden geliyorduk. Bir tane alkollü sürücü 180'lik bir hızla makas atarak geliyordu. Bize de arkadan çarptı. Araba birkaç kere takla attı. Zincirleme kaza oldu. Hâlâ daha korkarım trafikteyken. Neyse ki hiç kimseye bir şey olmadı. Bir de bize çarpan kişi çavuştu. Mahkeme de çok uzun sürdü. Gereken cezayı almadığını düşünüyorum. Bir aileyi yok edebilirdi. Psikolojimizi ve ekonomik durumumuzu mahvetti. Ekonomik durum bir şekilde düzeliyor ama psikoloji öyle değil. Bir de benim babam dört kere kaza geçirdi. Küçük, büyük. Hâlâ daha araba sürmeye cesareti var, helal olsun ona.
Balim cok uzuldum gecmis olsunn Allah korumus daha guzel dogumgunlerini birlikte forumda geciririz insallah 🥺💜💜💜💜💜

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Regl sayılır mı ya dlsjskdjdj
Her ay düzenli olarak ölüme yaklaşıyorum😭
Ama onun haricinde şöyle bi tane var.
9.sınıftayken lisemizde fi tarihinden kalma olan kimya laboratuvarına indirmişti hoca bizi(40 yılın başı dksbsjdj) tabii içerde bütün kimyasallar halvet olmuş skdhdkdjd Kokular buram buram...Ondan sonra o akşam da evdekilerle tartışmıştım çünkü ertesi gün beni zorla başka şehre götürmüşlerdi baya ağlamıştım istemeye istemeye yapmıştım.Sonra sabah oldu şehre vardıktan sonra annem bana gözlerin mi şişmiş senin dedi bi baktım davul olmuş baya ödemlenmiş...Sonrasında da tüm vücudumda alerjiler oluştu baya kötüydü Allah düşmanımın başına vermesin 3 gün falan serum yedim acilde sonra kortizol iğnesi vuruldum falan baya yorucuydu.Sonra öğrendim ki eğer bi adım daha ileri gitseymiş soluk borum şişebilir ve ölebilirmişim(anafilaksi)
Ha bi defasında da darbe sonucu yaralanmıştım ve enfeksiyon kapmıştı neredeyse kemiğime sıçramak üzereydi öyle olsa baya sıkıntı olacaktı kolum kadar antibiyotik iğneleri yemek üzere hastaneye yatacaktım Allah'tan geçti...
Böyle yani şimdilik aklıma bunlar geldi.
Seninkiler de baya kötüymüş geçmiş olsun😭💕
Gecmiss olsun tatlim Sana da ogretmeniniz sizi nasil orada tutmus nasil kokuyu alip anlamamis akil alir gibi degil 🤍🤍🤍

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
Benim de çok asansor anim var biz de yurtta 8 den -1 e dusmustuk ama az kisiydik gecen gunki haberden birsey olmadi 2 dk sonra acildi biz de ciktik tabi anlik kalp krizi gelmedi degil geçmis olsun canim Allah korumusss 💗💗
Sağ ol senide Allah korumuş💟💟
Onun haricindeki arkadaşlar eve birşey aldığınızda kardeşinizle paylaşın.Ben çikolata almıştım ama kardeşime vermem çantama atarım diye düşünürken bunlar başıma geldi owpeodfofk.O yüzden kardeşinize iyi davranın yoksa carpilirsiniz aynı benim gibi.

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Ölüme en yakın anlarım değil ama başıma gelen bazı kazaları anlatayım.
Birkaç yıl önce bizim annem hariç tarlaya süs biber toplamaya gitmiştik. Eve gelirken bizim pikapla gelmek istemiyordum. Elektrikli motosiklet vardı erkek kardeşim bizden sonra geldiği için ben onu sürmek istiyordum. Babam da kabul etti ama erkek kardeşin de seninle olacak dedi ben de tamam dedim. Ben motosikleti sürüyorum erkek kardeşim de arkama bindi. Bu sürekli beni konuşturuyor. Ben de kızıyorum beni konuşturma zaten yollar çok kötü dikkatim dağılıyor kaza yaparız dedim. Ki çok geçmeden öyle oldu. Bizim oranın yolunun iki kenarında da bahçeler falan var ve yol ile bahçe arasında çukurlar var. Biz de motosikletle o çukura dikenlerin içine düştük. Erkek kardeşim kaza yapacağımı anladı önceden motosikletten atladı. İkimize de bir şey olmadı ama vücuduma çok diken battı eve geldiğimde onları çıkarmakla uğraştım.

Bir tanesi de 3. sınıftaydık. Öğle arası eve yemek yemeye gittik kardeşimle. Gelirken bizim okula çok yakın yerde yol ayrımları var. Karşıya geçecektim ama sağ taraftan motor geliyordu. Kardeşim ve sınıf arkadaşım geçme sana çarpar dediler. Ben de çarpmaz bana dedim ama motor bana çarptı ve birçok kez taklalar attım. Sonra okuldaki çalışanlar geldi önce eve götürdüler annemin yanına. Annem de sağlık ocağına götürdü beni sadece dirseğim biraz yara olmuştu.
Kız gecmis olsun bunlarda az buz degil kii 🥲🥲

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Bir keresinde neredeyse araba çarpıyordu ama neyseki bir şey olmadı. Cidden ölüceğimi düşündüğüm an kardan kayarken olmuştu. Evimizin arkasında bir yokuş vardı ve sonu yol. Oradan poşetle kayarken duramadım ve yola geçtim. Allah'tan araba geçmiyordu yoldan ama geçse feci bir kaza olabilirdi. Kaza olmadı ama o korku bana bir ömür yetti sjdksdjskkd
Geçmiş olsun ❤❤❤

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
ilk okul 3.sınıf iken kuzenimin doğum günün de mahalle de abimle saklambaç oynuyordum iki arabanın arasındaydım görünmüyordum sobelemek için karşıya geçerken pat bana araba çarptı takla falan attım WGBJKWGNLI sonra işte bilincim açıktı o şekilde yerden ayağa kalkıp yavaşça kaldırıma oturdum sonra tüm mahalle başıma toplandı annem gelip koluma baktı ve kırılmış dedi bend e ağladım (öldüm zannediyordum) OHFQIWHOIUQO3GIQNQJ öyle 2 buçuk ay alçıda kaldı kolum 4 tane kırık vardı ve alçı işlem çok zor can acıtıyor ejkgbqku3q
Çok geçmisss olsun verilmis sadakaniz varmis Allah korumus ❤❤❤❤😭😭😭😭

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Kız gecmis olsun bunlarda az buz degil kii 🥲🥲
Lisedeyken konferans gibi bir şey vardı. Matematik öğretmenimiz bizi oraya götürmüştü . Okula dönerken de okulumuz anayolun öbür tarafında. İşte yolu geçeceğiz ama önce arabaların geçmesini bekliyoruz. Sınıfta bir arkadaşım (erkek) arkadan beni itti , ittiği gibi de hemen kendine çekti. Ben nasıl korktum anlatmam. Arkadaşıma kızıyorum sen deli misin? Arabalar son sürat geçiyor ya arabanın altında kalsaydım. Bana diyor ki seni tuttum ama tutmasaydım ölürdün diyerek kendini savunuyor. Ben de aşırı sinirliyim , itmeseydin tutmak zorunda da kalmazdın diyorum. O da diyor ki ama bi şey olmadı. Ulan o korku bile yetiyor insana

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Lisedeyken konferans gibi bir şey vardı. Matematik öğretmenimiz bizi oraya götürmüştü . Okula dönerken de okulumuz anayolun öbür tarafında. İşte yolu geçeceğiz ama önce arabaların geçmesini bekliyoruz. Sınıfta bir arkadaşım (erkek) arkadan beni itti , ittiği gibi de hemen kendine çekti. Ben nasıl korktum anlatmam. Arkadaşıma kızıyorum sen deli misin? Arabalar son sürat geçiyor ya arabanın altında kalsaydım. Bana diyor ki seni tuttum ama tutmasaydım ölürdün diyerek kendini savunuyor. Ben de aşırı sinirliyim , itmeseydin tutmak zorunda da kalmazdın diyorum. O da diyor ki ama bi şey olmadı. Ulan o korku bile yetiyor insana
Bir tane daha var.
O zamanlar kaç yaşındaydım bilmiyorum ama küçüktük. Arkadaşımla beraber evimizin yanı yol ve yolun karşısında elektrik direkleri arasında yeşilliklerde uzanmışız ikimiz muhabbet ediyoruz. Aniden koluma bir şey çarptı ama canım nasıl yandı anlatmam. Ben sandım birisi taş falan attı. Meğersem elektrik teli koptu tel koluma çarptı. O zaman da baya bi korkmuştum. Elektrik çarpsaydı varya ben Nanay olurdum

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Arkadasin biraz sacmalamis ya bunun sakasi mi olur ya tutamasaymis 👿👿👿

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Bir tane daha var.
O zamanlar kaç yaşındaydım bilmiyorum ama küçüktük. Arkadaşımla beraber evimizin yanı yol ve yolun karşısında elektrik direkleri arasında yeşilliklerde uzanmışız ikimiz muhabbet ediyoruz. Aniden koluma bir şey çarptı ama canım nasıl yandı anlatmam. Ben sandım birisi taş falan attı. Meğersem elektrik teli koptu tel koluma çarptı. O zaman da baya bi korkmuştum. Elektrik çarpsaydı varya ben Nanay olurdum
Korktugum olum sekillerinden birisi 😖😖

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Arkadasin biraz sacmalamis ya bunun sakasi mi olur ya tutamasaymis 👿👿👿
Bazı arkadaşlarım sinirliyim diye beni sakinleştirmeye çalışıyorlar ama daha da sinirleniyorum. Neymiş efendim en azından seni tuttu. Bir de o tarafından bak diyorlardı. Böyle bir şey yapmasa zaten tutmasına gerek de kalmayacak.
Bu arkadaşım biraz garip birisi ve insanların suratına uzun süre bakarak psikolojik baskı yapmaya çalışıyordu. Ve bana da sürekli yapıyordu. Bana bakma diyorum ama tepki vermeden hâlâ bakmaya devam ediyordu. Ama gerçekten çok rahatsız ediciydi. Böyle yapınca ben de suratını başka yere bakacak şekilde çeviriyordum ve bana bakmasına izin vermiyordum.

layley

Trainee
Tepki
440
Ufak tefek kazalar dışında pek bir şey yaşamadım ama kuzenimi ölümden ya da yaralanmadan döndürmüş olabilirim

Sanırım 12-13 yaşlarındayken kuzenimle anneannemlere kalmaya gitmiştik. Kuzenim de o yaşlarda uyurgezerlik vardı. Her gece olan bir şey değildi ama gene ortalıkta dolandığı geceler oluyordu. Bu yüzden geceleri önlemler ne olur ne olmaz alınıyordu. Biz kuzenimle 2.kattaki odada birlikte yatıyorduk. Akşam olunca anneannem kiler olarak kullandıkları işte içinde ıvır zıvırlar olan odanın kapısını kitlemişti. Fakat başka bir odanın balkonu vardı ve kapısını kitlemeyi unutmuştu. Biz de o sıra söylemeyi akıl edemedik. Açıkçası kuzenimin uyurgezerliğinin tutacağını da düşünmemiştik. Gece oldu, herkes uyudu derken ben takır takır sesleri duyup uyanmıştım. Yanımda kuzenimin olmadığını gördüğüm anı ve yataktan nasıl aceleyle kalkışımı bir ben bir de Allah bilir. Odanın balkonun kapısını açık görmem, balkona koşmam, kuzenimin balkon pervazından aşağıya doğru neredeyse sarkması, benim korkudan çığlık atıp kuzenimi hemen çekmem... Ev Allah'tan dubleksti. 2.katın balkonu ile zemin arası o kadar yüksek değildi

Üstünden senerler geçti artık kuzenim bu "uyurgezerlik" olayını neredeyse hiç yaşamıyor. Ama o olay hala benim travmamdır jfjwkfjkwkckw

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Uzun uzun düşündüm birkaç kere yaşamışım
Ama en kötüsü şuydu (bu aralar zaten asansörden daha da uzaktım yaşanan olaylardan dolayı asla binemem😔) normalde asansöre tek binmem o gün de binmeyecektim ama arkamdan birkaç kişi gelince onlar binerse ben de bineyim dedim o yüzden onlarla bindim sonra asansör iki kat arasında kaldı ama aşağı kata biraz daha yakın bir şekilde kaldı sonra biz kapıyı vura vura bir hal ettik kapıyı dödmd sonra kendiliğinden kapı açıldı zaten yöneticiyle birkaç kişi kapının önünde bekliyordu ama asansör hareket etmedi elektrikte vardı oysa. Bende dayanamadım aşağı sarktım zaten oradaki amca "Az mesafe var azıcık sarksan çıkarsın." dedi onun gazına geldim biraz da. 😭Neyse çıkmış oldum ama ben çıkar çıkmaz asansör birden çalışmaya başladı neyse ki kıl payı yırttım. Düşününce içim gidiyor yoksa duvar arasında kalırdım. Ucuz yırtmışım. 😭

(Sana da geçmiş olsun bu arada bebiş. 💕)
Asansor korkularima bir yenisi daha eklendi su an Sana da gecmis olsun bal 💜💜💜

Konu Sahibi
Mona Rosa 🥀🖤

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Bazı arkadaşlarım sinirliyim diye beni sakinleştirmeye çalışıyorlar ama daha da sinirleniyorum. Neymiş efendim en azından seni tuttu. Bir de o tarafından bak diyorlardı. Böyle bir şey yapmasa zaten tutmasına gerek de kalmayacak.
Bu arkadaşım biraz garip birisi ve insanların suratına uzun süre bakarak psikolojik baskı yapmaya çalışıyordu. Ve bana da sürekli yapıyordu. Bana bakma diyorum ama tepki vermeden hâlâ bakmaya devam ediyordu. Ama gerçekten çok rahatsız ediciydi. Böyle yapınca ben de suratını başka yere bakacak şekilde çeviriyordum ve bana bakmasına izin vermiyordum.
Sen uzaklas bence ondan hala uzaklasmadiysan 😠 acaba senden hoslanmis olabilir mi ergen iken bazen dikkat cekme amaciyla da yapiyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ cok ozelse bu yanitim soyle silerim 🥰🥰🥰