Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

"The İdol" Dizisi Herkesi İkiye Böldü Mü?

Katılım
10 May 2023
Mesajlar
63
Tepki
113
Puan
8
The Weekend, Lily Rose Deep ve Jennie'nin oynadığı yeni dizi The İdol ile ilgili tartışmalar var. Sizce dizi nasıl, ve siz izleyecek misiniz? Hadi burada dizi ile ilgili görüşlerimizi paylaşalım.
Bir de lütfen senaryo ile ilgili fikrinizi belirtin, bu konudaki fikirleri çok merak ediyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben dizi izlemeyi sevmediğim için izlemeyeceğim, ayrıca konusu benim seveceğim bir konu da değil. Eğer sosyal medyada yer alan senaryo ile ilgili bilgiler doğruysa bana göre pek iyi bir iş olmayacak ve oldukça fazla eleştirilecekler.
 

Sisi

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
172
Tepki
414
Puan
8
Benim tam olarak sınav zamanımda çıkıyor sınavlar bittikten sonra izliyicem.O zamana kadar da bir sürü yorumlar gelir hakkında.Genelde dizi film izlerken imdb puanının iyi olmasına önem veririm.Eğer çok kişi tarafından sevilmezse izlemem.Sadece Jennienin oyunculuğunu merak ettim için 1-2 sahneye bakıp çıkarım.
 

digustingshaat

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
233
Tepki
303
Puan
11
Konum
zortingland
konuya hiç bakmadım kadroda sevdiğim oyuncular da var izlicem beğenmezsem devam etmem direkt kapatırım diye düşünüyorum
 
Ü

Üye silindi 25

diziyi izlicem çünkü sevdiğim herkesi toplamışlar başka şansım yok.. konu müzik endüstrisinde bir kadının neler yaşadığıyla ilgili olsa da bunun tamamen erkek bakış açısıyla yazılması bence çok rahatsız edici. anlatıldığı kadarıyla bazı sahneler creepy. başlarım sonra rahatsız olursam izlemem
 

zeytin🐾

Rookie Idol
Katılım
15 May 2023
Mesajlar
352
Tepki
562
Puan
31
Film sanıyordum.İnsanların yorumlarına göre izlerim bi ara ama konusu pek ilgimi çekmedi, sadece çekimlerinden çok kaliteli olduğunu düşünüyorum şuanlık
 

mimmos

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
54
Tepki
88
Puan
8
sam levinson isimli kişi yönetiyormuş dibine kadar gizli kadın düşmanlığı göreceğiz demektir. euphoria izleyenler bilir barbie ile ters düştüğü için karakterini dizide düşmanlaştıra düşmanlaştıra diziden çıkardı barbie ilk sezonun en parlayan oyuncularından iken mobbing gördü sırf sam ile anlaşamıyor diye. zendaya dışındaki diğer tüm kadın oyunculara pornodan aşağı kalmayacak sahneler veriyor ki bu konuda oyuncular arasında baya olaylar olmuş okuduğum kadarıyla. ayrıca kadın ve trans kadınların karakterlerine baktığımızda güçsüz (buna maddy de dahil kimse güçlü vs demesin ),aşk ilişkilerinde dengesiz, neredeyse yaşayacağı tecavüzlerde tacizlerde vs haketmiş olayına gziliden gizliye getirmesi sadece cinsellikle seksle var edip onları yüzeyselleştirmeleri özellikle cassie karakteri için :D nate ve babasının yaptığı pislikler için empati duymamızı sağlamak için ayrı bölümler sahneler çektirmesi zaten diğer kadın yönetmen kovulduktan sonra gelince the idol dizisinin senaryosu kurgusu için yhaaa çok kadın bakış açısıından olmuş deyip kesip biçmiş jennie bu adam gelmeden önce sahnelerini çekmiş sahnelerinde cinsellik vs çok yok diyorlar ama dizinin geri kalanı için okuduğum sahneler kötüydü rape tarzı sahneler gerçekse ne denir bilemiyorum. bir de geçen yıl çıkan blonde dizisi vardı bilenler bilir marliyn monroe filmiydi ona benzer olacağını sanıyorum. bu tip filmlerde kadın karakterin yaşadığı ikilemini iniş çıkışlarını vs falan gram dikkate almıyorlar sadece karşıdaki adamla kafayı bozan sonra nemfomanyak olan kadın karakterler izlettiriyorlar. bir de şey açıklamaları var kopuryoum ona işte biz ünlü kadınların sektörde nasıl cinselleştirildiğinü, sömürüldüğünü ve bunlar üzerine yaşadığı psikolojik etkileri için çektik bu filmi diyorlar sonra bir bakıyoruz ki çekimler sırasında kadın oyuncuları sömüeren mobbing yapan yine bu tayfa kamera önünde olduğunca cinselleştiren sadece arada kafası esen tripli bir seks oyuncağından farkı yokmuşçasına gösteren de onlar.
 
Üst