Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Squid Game İlham Alan Netflix Gerçeklik Yarışma Programı Kasım Ayında Yayınlanmaya Başlayacak

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,367
Puan
211


Daha önce duyurulan "Squid Game" dizisinin Netflix'te gerçek bir yarışma programına dönüştürülmesinin ardından, Netflix, bu gerçeklik yarışması olan "Squid Game: The Challenge" adlı programın yayın tarihini doğruladı.

Bu gerçeklik versiyonu "Squid Game", tarihteki en büyük nakit ödül olan 4.56 milyon dolarlık (yaklaşık 6.1 milyar won) bir nakit ödül için yarışacak 456 katılımcıyı görecek. Katılımcıların fırsatçı ittifaklar kurmalarını, sert stratejileri benimsemelerini ve zamanında ihanet etmelerini gerektirecek bir dizi oyuna itilecekleri söyleniyor.

Bu gösteri, Kasım ayında 22 Kasım'dan itibaren yayınlanmaya başlanacak. Yukarıdaki resmi fragmana göz atın!

Siz de merakla bekliyor musunuz?
 

peterpan

Fanbase Starter
Katılım
20 Tem 2023
Mesajlar
582
Tepki
1,362
Puan
169
Kazanma arzusu insana herşeyi yaptırtabilir. Mesela geçen burda mafya oyunu oynarken Ciklet'in çok haklı tahminleri vardı. Büyük oyunu ilk o gördü. Ama tahmin et n'oldu? Kızı elediler. Basit bir forum oyununda bile bu kadar çabuk harcanıyorsa güçlü isimler, SENCE bu kişiler Hunter-Squid Game'de ne olur? 😏

valla izlediğim o kadar distopik dizilerde de en olmadık tipli adamlar bile kurtulduğu için ben rakibimi küçük göremem. benim için hepiniz eşit tehlikedesiniz. cikletimm o gün tek başına olup elenmiş olablr ama burada kimleri manipüle edip seni saf dışı bırakmak için nasıl planlar yapacağını bilemezsin:rolleyes: bnm ciklete güvenm tam;)
 

Benzer konular

Üst