Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Türk Erkekleri

robloxpro

Trainee
Tepki
128
öncelikle boş bir konu evet ama nedense bir anda kafama takıldı ve canım sıkıldığı için konusunu açayım dedim.

öncelikle erkek kullanıcı varsa kusura bakmasın herkes aynı değil biliyorum <3.

Türkiye'deki yakışıklı erkek ortalaması %30 falan sanırım çünkü öylesine bir dışarı çıkayım dediğimde en az 5 tane güzel kız görüyorum ama yakışıklı erkek hayatım boyunca 5 falandır. internette tabii ki karşıma çıktığı oluyor ama *yüz yüze* görüp de vaovv dediğim erkek yok. şahsen tipe bakan bir insan değilim ama ne bileyim mesela yorumlarda egolu egolu konuşanların profiline girdiğimde bir gülme geliyor hep. genlerde mi sıkıntı var diyorum ama facebookta milletin babasının gençlik fotoları süper. niye böyle acaba ya bizim gibi kendilerine çok özen göstermedikleri için mi diyeceğim de yok yani ondan da değil ki gösterdikleri max özen gym ve ense tıraşı. evlere mi kapanıyorlar? siz de böyle mi düşünüyorsunuz ve sizce niye böyle gece gece rahat battı da bunu dert edindim üdğeldlelcle

Konu Sahibi
robloxpro

robloxpro

Trainee
Tepki
128
3 tip var;

1- uzun çiroz bacaklar
2-kısa kara kaş kara göz neandertaller
3-lazlar smsmmdm

tabi mülteciler var bide…
ay bir de gyme gidip omuz sırt çalışıp da bacak çalışmayanlar var bizim orada sanki bacakları taşıyamayıp da kırılaverecekmiş gibi ğdeşrmdkrk

minnybby💌

Trainee
Tepki
99
Bence turk erkeklerdeki en büyük problem dümdüz erkek kalmaması qosnzikwpsjxoslw. Yani bazıları ağır abi havalarında, bazıları gymden cikmiyo , bazıları kendini diğerlerinden farklı daha marjinal falan sanıyo onlar da ayrı komik yani cidden dumduz erkek kalmadı. Cogu sosyal medyada tukettiklerinin de etkisiyle kendilerini bi kalıba sokmaya calisiyo ama olmuyo üstlerinde. Tip olarak da gerçekten güzel kıza oranla yakışıklı erkek çok az . Bence bunun sebeplerinden biri dediğim gibi kendilerini bi kalıba sokmaları ama o kalıbın doğru olmamasi. Çoğu kendine ne yakisir, nasıl giyinmeli, bakim yapmalı bilmiyor. Kızlarimiz bunlari ogreniyo, uyguluyo da ama erkekler hala bunları gaylik sandığı için ilerleme kaydedemediler

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
Ben daha çok mentalitelerinden nefret ediyorum. Kendileri her haltı yiyebilir,tüm kadınların arkasından konuşabilir,onları her şekilde cinselleştirebilir ama kadınlar asla biriyle birliktelik yaşayamaz. Çoğu için kadınlar sadece birer obje. Midem bulanıyor bunlardan artık. Erkek bir arkadasim "eğer bir erkek sevgilisinin kimseyle bir şey yaşamamış olmasını istiyorsa;tüm erkekleri kendisi gibi yatakta kötü ve küçük s*kli sansın diyedir"demişti. Çok gülmüştüm ama çok da doğru

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
ayyy bi de utanmadan sosyal medyada gidip yabancı kadınları övüp türk kızlarını yeriyolar ŞDFKLGŞDİGKGKDŞFKSDŞ ve geçenlerde bir kız italyadaki(?) erkeklerin türk erkeklere göre ne kadar kibar olduğundan falan bahsetti diye kızı hayyvan gibi linçlediler. kendilerinin sbaha akşam yaptığı şeyi karşı taraf yapınca bi de ağlıyolar. daha paragraflarca eleştirebilirim onları ama kız kardeşlerim gerekenleri söylemiş

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
Hiç biri ile çıkamam artık gerçekten denedim ama olmuyor asla ne kafa yapilarimiz ne görüşlerimiz aynı değil olmuyor belki aralarında farklı olanlar vardır ama onlarda bana denk gelmiyor ama türk erkeği benim gözüm de gerçekten bitti ülkenin her kesimi için konuşuyorum çok egolu ve narsistler artı kendilerini gerçekten bize sahip olduklarıni düşünüyorlar ve ben bundan nefret ederim babam ve abimin böyle olmadığı için yatıp kalkıp şüküretmem lazım
Kesinlikle ya. Elin oğlunun kalkıp sortuma karıştığını,konuştuğum kişileri kisitladigini,üstüne bir de obje gibi gördüğünu düşünemiyorum ya