- Tepki
- 1,302
Siwonun olayı aslında şöyle: Siwon sette dizi çekiyor. Ve siwonun köpeğini siwonun bir yakını (neyi olduğunu hatırlamıyorum) sete getiriyor ve bağlı değil köpek. O gün de sette, daha yeni kanseri atlatmış(ya da kanser hastası olan) ve enfeksiyon riskine karşı dikkatli olması gereken biri var. Ve köpek onu ısırıyor. o kişi zaten hassas bir döneminde olduğu için ölüyor. Bu olay çok büyümüştü. Siwon çok eleştirildi. Uzun süre etkinliklerine ara verdi. ölen kişinin ailesinden birkaç kere özür dilemişti diye hatırlıyorum. Ve ailede zaten affettiğini söylemişti. Resmen çökmüştü siwon o dönem. Siwon koyu bir hristiyan. Yani baya inançlı biri. O yüzden ben ekstra üzüldüğünü ve kendini suçlu hissettiğini düşünüyorum ama tabi öyle olmayadabilir sonuçta tanımıyorum kendisini.Ben kpop a ara ara gelip giden biriyim mesela seungri olayını kaçırmıştım var mı kaçırdığım bi kabarık dosyayı açalım bacılar sösmms (yarrgılamak falan değil kendi idollerimide yazıyorum öyle sohbet olsun torba dolsun dmdm)
Siwon un köpeğinin komşusunu ısırması ve komşunun ölmesi
Heechul ve bir üyeyle kavgası smsmmsm
Sujudan birinin trafik kazası skandalı vardı dimi kangim miydi? (Emin dedğilim)
Edit: ölen kişi komşuymuş. Mekan dizi seti değilmiş. ben olayı çok farklı hatırlamışım. Niye böyle hatırladığımı bilmiyorum.
Sujudaki araba kazası da kangin. Kangin askere gitmeden önce yani yıllaaar önce alkollü araba kullandı ve kaza yaptı. O dönem olay unutulana kadar askere gitti geldi. Olay unutuldu. Sonra aynı hatayı bir daha yaptı. Ve bu sefer suju üyeleri ve sm gruptan ayrılmasına karar verdiler. Grupta değil artık.
Heechul kavga. Sujunun kavgaları meşurdur ya. Hep de anlatırlar. O yüzden ona skandal diyemeyiz bence.
Son düzenleme: