Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Riize'nin Tüm Skandalları (?)

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Wonbin'in zorbalık iddiaları ,
Bir partide Sohee'yi reşit olmadan içki içmekle suçladılar,
Seunghan'ın reşit olmayan bir kızı öptüğü ve otelde oldukları fotoğraflar yayınlandı ,
Anton'u SVT Vernon'un kız kardeşiyle çıkmakla suçlayan bir makale (Ancak sahte olduğu ortaya çıktı. Çünkü ikisi aynı okula gittiler ve Vernon'un kız kardeşinin o zamanlar sevgilisi vardı.)

Sizce SM'in Riize'den beklentisi yüksek olduğu için mi hiçbir skandal ile ilgili açıklama yapmıyor?
 

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Birşey soracam seunghan kaç yaşında ve o fotaraflarda kaç yaşındaydı sevgilisi reşit değilken o fotoğraflarda reşit miydi ve reşitse bile 18 ve 17 yaş ilişkisi normal mi sizce
 

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
514
Tepki
1,900
Puan
90
Sm bunlarla ilgili açıklama yapmıyor çünkü açıklama yapılacak şeyler değil. Wonbin'inki sadece iddia idi ve hiçbir kanıt sunulmadı. öyle biri ortaya 'ya tutarsa' diye bir şeyler salladı belli ki. Doğruluk payı olsaydı olay büyürdü çünkü. Sadece bir dedikoduya sm niye açıklama yapsın. Açıklama yapılacak elle tutulur bir şey yok ortada.
Soheenin olayı da bence açıklama yapılacak bir olay değil yani.
Seunghan ile ilgili de seunghan reşit olalı zaten 1 yıl oldu. O fotoğraf bu yıla ait değilse(ki bence değil) eğer ikisi de reşit değiller. Bu açıdan eleştirilemezler bence. Eşitler çünkü. Yatakta foto olması da reşit olmayanların da Korede ve hatta dünyanın her yerinde ilişki yaşadığı biliniyorken seunghan'ı bu konuda eleştirmek ne kadar doğru? Bilemiyorum. Burada asıl eleştirilmesi gerekenler bu kadar özel fotoğrafları yayan kişiler bence. seunghan'ı eleştirmemiz gereken nokta ise idol olmayı düşünürken böyle fotoğraflar çekinecek kadar salak olması bence. (Hani sevgilin var. Elbette onunla yakın fotoğraflar çekinmek isteyebilirsin ama ayağına dolanmayacak yakınlıkta çekin bari.) Bu olayda da sm açıklama yaparsa olay daha çok dikkat çeker. Seunghan yerine şu olay wonbin ya da antonda yaşansaydı o zaman sm açıklama yapabilirdi çünkü olay çok büyürdü. Sm de mecbur kalırdı. Ama seunghan riize de popüler ve çok konuşulan üyelerden biri değil. Bu olay da şimdi konuşalacak sonra unutulacak bence. O yüzden sm nin açıklama yapmaması daha mantıklı.

Sm çoğu olaya açıklama yapmaz buna alışmanız lazım. Bunun gruplarıyla ya da olayı çıkan idollerle alakası yok bence. Daha çok olayın büyüklüğü ve içeriği ile alakası var. Riize de sm nin diğer gruplarından farklı değil bu konuda bence.
 
Üst