Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yeniden Aespa

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Bilirsiniz aptalın teki Müslümanlarla ilgili bir şaka yapmıştı ve kızlar da gülmüştü.Bu anı ilk gördüğümde inanılmaz bir soğuma gelmişti ve bütün şarkılarını silip grubu takip etmemeye başlamıştım.
Yeni gelen olaylarla kızlara karşı oluşan o büyük önyargımı kırdım.
Ning2'in ezana tepkisi olsun Karina'nın Türkiye diyerek düzeltmesi olsun ne kadar düşünceli olduklarını gösterdi.Belki de görmediğim nice böyle olay vardır.
Şimdi tekrar aespa stanlemeye başlayacağım.Savage eraydı sanırım bıraktığım era.Aslında şarkı önerin diyecektim ama ona kendim de bakarım.Şimdi sadece kızlara ısınmamı sağlayacak böyle olaylar varsa onları söylemenizi rica edeceğim(fanlar bilir)
 
Konu Sahibi
Lilyy

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Benim şahsen grupla ilgili en sevdiğim şey üyelerin cidden samimi olması. Yani altı boş veya samimiyetsiz bir samimiyet değil. Üyeler tam Z kuşağı mizaç ve mizahına sahipler. Özellikle bunu seviyorum, aramızdan birileriymiş, kendi arkadaşlarımmış gibi hissettiriyorlar. Üyeler arası kimya da iyi bence. 4lü yakın arkadaş grubu gibiler. Youtube'da New York vloglarını ve Giselle'in Somi ile olan vlogunu vs izleyebilirsin. Şarkı olarak zaten az şarkıları var ve hepsi iyi bence skipsiz, hepsini öneririm. En sevdiğim şarkıları Tetris ost'i, bunun haricinde favorilerim ICU, Thirsty ve Im Unhappy'yi seviyorum. Bunlar biraz daha slow şarkılar eğer sana hitap etmiyorsa daha hareketli olarak Yeppi Yeppi, Lingo ve Salty&Sweet bakabilirsin. Ayrıca konserde söyledikleri Ningning ve Karina'nın solo şarkıları da çok hoş, performanslarını da izle mutlaka
Ekran görüntüsü aldım dediklerine tek tek bakicam 😁
 
Üst