Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Yg, G-Dragon Hakkında Açıklama Yaptı.

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
25 Ekim'de YG Entertainment'a yorum için ulaşıldı. Şirkete göre G-Dragon artık şirkette olmadığı için yorum yapamıyorlar.

"Sanatçının şu anda plak şirketiyle anlaşması olmadığından kamuya açık bir yanıt vermek zor.

— YG Şirketi"

Daha önce idolün yasa dışı uyuşturucu kullandığı şüphesiyle gözaltına alınmadan rezerve edildiği bildirilmişti. Raporlara göre G-Dragon'un uyuşturucu iddiaları Lee Sun Kyun'un uyuşturucu skandalından kaynaklanıyor.

-

Düşünsenize GD, YG'yi terk etmemiş aslında YG, GD'yi terk etmiş.

Yıllarca albümünü bekleyen Asyalı hayranlar -özellikle tayvanlı, Vietnamlı ve filipinli- ve Koreliler için şok

Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Şaşırdık mı? YG normalde açıklamayı zor yapıyor şimdi mi yapacaktı. Evli olan kimdi onu merak ediyorum.
Bir haberde polisin evli olan ünlünün tutuklamadığını yani öyle biri olmadığını söylediğini hatırlıyorum ancak haber silinmiş
Korelilerin bilip bizim bilmediğimiz ne var acaba?
Şimdiye kadar üçüncü nesil bir chaebol aile üyesi, hevesli bir şovmen ve bir bestecinin de bulunduğu beş kişiyi sorguya çekmişler. Geriye kaldı 2 kişi 😵

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Kendi işini kendin hallet demişler..

Başka isimler daha varmış.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir haberde polisin evli olan ünlünün tutuklamadığını yani öyle biri olmadığını söylediğini hatırlıyorum ancak haber silinmiş
Korelilerin bilip bizim bilmediğimiz ne var acaba?
Şimdiye kadar üçüncü nesil bir chaebol aile üyesi, hevesli bir şovmen ve bir bestecinin de bulunduğu beş kişiyi sorguya çekmişler. Geriye kaldı 2 kişi 😵
Twitter'da takip ettiğim gizli hesap şöyle yazmıştı

''2 kadın şarkıcının daha tarifi geçiyor haberlerde. Biri eskiden idol olan bir şarkıcı. Evli oldukları söyleniyor. Kendileri de kocaları da uyuşturucu kullanıyormuş iddiaya göre.''

Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Kendi işini kendin hallet demişler..

Başka isimler daha varmış.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Twitter'da takip ettiğim gizli hesap şöyle yazmıştı

''2 kadın şarkıcının daha tarifi geçiyor haberlerde. Biri eskiden idol olan bir şarkıcı. Evli oldukları söyleniyor. Kendileri de kocaları da uyuşturucu kullanıyormuş iddiaya göre.''
Bu haberi de görmüştüm evet ama theqoo da yani Korelilerin haber sitesinde hemen o haberden sonra benim dediğim haber yayınlandı. Ancak şimdi açamıyorum çünkü silinmiş
Acaba diyorum silince ne kazandılar 🤔

Ü

Üye silindi 123

Şunu bırakmak istiyorum:

Alttan alttan Güney Kore'de olanlara dokundurmuş kısaca. Eğer haber yeniyse tabii. Sayfa da tam olaylar sırasında paylaşmak istemiş olabilir hahsshah.

"Snoop Dogg Kuzey Kore dışında dünyanın her yerinde ot bağlantıları olduğunu açıklıyor" tarzı bir şey yazıyor bu arada. Gerçi uygulama çevirir de, kullanmayanlar için çevirmiş olayım ana hatları ile.

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,753
Şunu bırakmak istiyorum:

Alttan alttan Güney Kore'de olanlara dokundurmuş kısaca. Eğer haber yeniyse tabii. Sayfa da tam olaylar sırasında paylaşmak istemiş olabilir hahsshah.

"Snoop Dogg Kuzey Kore dışında dünyanın her yerinde ot bağlantıları olduğunu açıklıyor" tarzı bir şey yazıyor bu arada. Gerçi uygulama çevirir de, kullanmayanlar için çevirmiş olayım ana hatları ile.
adamın gözü açılmıyor artık kjabscojbaojbscabkbxoabscobasc ne zaman bırakacak acaba

Ü

Üye silindi 187

Şunu bırakmak istiyorum:

Kara komedi dizisi gibi bir dünyada yaşıyoruz cidden.Madde kullanan birisi çıkıp TVde bununla ilgili rahatça şaka yapabiliyor...