Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yg Lisa Ve Frederick Hakkındaki Ilişki Dedikodularına Cevap Verdi

Ü

Üye silindi 189

YG Lisa ve Frederick hakkındaki ilişki dedikodularına cevap verdi

cevap: we cannot confirm Lisa's dating news

lisa'nın sevgili haberlerini doğrulayamıyoruz

Screenshot_20230812_121746_X~2.jpg

bu arada yanlis bilgilendirme yapmak istemem. bu resmi bi sirket aciklamasi degil. naver tarafindan yazilan lisanin bikinili pozlarini oven bi makalenin altina bi yere random bi sekilde yazilmiz bi yazi. YANI RESMI FALAN DEGIL. ciddiye almayin lutfen. buyuk ihtimal hicbir sey ifade etmiyor bu. yalnizca tiklanma almak icin yazilmis.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Hala bu ikisi ne alaka diyorum. En şaşırtıcı çiftlerden biri benim için. Tabi doğruysa
acikcasi ben ciktiklarini dusunmuyorum yakin arkadaslar gibi geliyor. paris date olayi celine calisaniymis. gecen gittigi tatile de bulgari ile gitmis. biraz medya oyunu pr calismasi gibi bu lisa fred olayi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Adamın dış görünüşünü çok eleştirdiler ama o kadar tipsiz değilmiş çok daha tipsiz erkeklerle çıkan ünlüler var.
adam oyle tipsiz degil de lisa cok guzel ondan. bi de losa hep o oyuncak gibi idollerle shiplenince bu tuhaf gozukuyor

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
İster onaylasin ister onaylamasin.Parisden görüntü çıktı şimdi de direk aynı yerden gelen tatil fotoğrafları var.Benim için bunlar yeterli.
Kiminle çıktığı önemli değil.Mutlu olsun yeter.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

İster onaylasin ister onaylamasin.Parisden görüntü çıktı şimdi de direk aynı yerden gelen tatil fotoğrafları var.Benim için bunlar yeterli.
Kiminle çıktığı önemli değil.Mutlu olsun yeter.
paristeki celine ekibi tatil de bulgari ekini ileymis ama iste olabir de olmayabilor de bilemeyiz

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,350
acikcasi ben ciktiklarini dusunmuyorum yakin arkadaslar gibi geliyor. paris date olayi celine calisaniymis. gecen gittigi tatile de bulgari ile gitmis. biraz medya oyunu pr calismasi gibi bu lisa fred olayi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

adam oyle tipsiz degil de lisa cok guzel ondan. bi de losa hep o oyuncak gibi idollerle shiplenince bu tuhaf gozukuyor
Paris belki de. Aynı yerde tatil fotografları atmaları benim için yeterli bi kanıt. Bilemiyeceğim yine de pr falan da olabilir. Sözleşme yenileme vakti falan filan