Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Yılda 1 Full Albüm Vs 2 Mini Albüm ?

Yılda 1 Full Albüm VS 2 Mini Albüm ?

• 1 Full Albüm

Kullanılan: 18 35.3%
  • 2 Mini Albüm

Kullanılan: 33 64.7%

• Kullanılan toplam oy
    51

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Sizin tercihiniz ne benim 2 mini albüm
Full albüm de güzel tabi de sadece 1-2 şarkıya promo yapılınca çoğu arada kaynıyor. Geçe Apop için farklı ama Kpop da böyle

Promo dönemleri eğlenceli oluyor. Müzik programları,bol içerik vs

Mesela f(x)'in 4 full albümü var ama genelde yılda bir albüm çıkarmışlar. Geç fanları olmasaydım yılda 2 mini albümü tercih ederdim

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Yılda bir albüm. Mini yada full fark etmez.
Bence 1 albüm yapılsın, çok iyi bir promosyon yapılsın. Youtube a ya da herhangi bir kanal için de 4 5 bölümlük bir realty şov çeksinler. Sonrasında da konser turuna çıklsın. Bence ideal. Zaten yıl sonunda bir sürü ödül töreni falan oluyor. Bence o ödül törenlerinde de müzik şovlarında söyledikleri 2.şarkılar yerine albümdeki başka şarkıları da performans sergileseler albümdeki şarkılar da araya kaynamamış olur. Her festivalde sadece başlık şarkısı ve sürekli aynı bside ı söylemek yerine başlık şarkısının yanına her seferinde zaten konserde söyledikleri, yani öncesinde hazırlanmış olundukları bir şarkıyı söylemeleri bence daha mantıklı.
Grubun müziklerini ve içeriklerin tadına vara vara takip etmek en güzeli. Araya biraz zaman girmesi ve grubu özlemek de lazım bence.