Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yorumlarin Silinmesi Olayi

namida07

Trainee
Tepki
9
ya o kadar delirtti ki buradan hesap acip yazmak istedim. adminler bazi kullanicilari koruyor. ne zaman onlara yorum yapsam tak siliniyor. hadi onu gectim kufursuz, tatli yorumlarim bile siliyor. ozellikle uzunca aciklama yaptiklarim gidiyor. sizde de boyle mi? saatlerce onaylanmayan yorumlardan bahsetmiyorum, o tam rezil artik. boyle kpop takip edebilecegim baska forum var mi acaba olmadi oraya gideyim

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
988
ya o kadar sacma ki. bazilari direkt kufur ediyor rahatca hani onlara bir sey olmuyor. iyice sacmaladilar onay zimbirtisini kaldirmalari gerekiyor
Ekran Resmi 2025-09-11 13.25.16.png
Burdaki mantığa göre zaten yorumların onaya düşmemesi, direkt yayınlanması gerekiyor. Yine de her yorum onaya düşüyor. Ben de onayın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Yalnızca kara listeye eklenen kelimelerin onaya takılması gerekiyor bence. Zaten çok ağır hakaret gibi durumları sürekli yaşatan bir kullanıcıya kimsenin sessiz kalacağını düşünmüyorum. Bu kullanıcıları, farklı konuların yorumlarında sürekli dile getirirler zaten ona göre de önlemi alınır. Ek olarak, yalnızca bu tarz kullanıcıların yorumlarının tamamını onaya düşüren bir sistem de yapılabilir.

Konu Sahibi
namida07

namida07

Trainee
Tepki
9
Ekli dosyayı görüntüle 30783
Burdaki mantığa göre zaten yorumların onaya düşmemesi, direkt yayınlanması gerekiyor. Yine de her yorum onaya düşüyor. Ben de onayın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Yalnızca kara listeye eklenen kelimelerin onaya takılması gerekiyor bence. Zaten çok ağır hakaret gibi durumları sürekli yaşatan bir kullanıcıya kimsenin sessiz kalacağını düşünmüyorum. Bu kullanıcıları, farklı konuların yorumlarında sürekli dile getirirler zaten ona göre de önlemi alınır. Ek olarak, yalnızca bu tarz kullanıcıların yorumlarının tamamını onaya düşüren bir sistem de yapılabilir.
ya evet, onay isi cidden cok sacma. dedigin cok mantikli, ekstra olarak yeni hesaplar da onaya dusebilir. cunku bazilari yeni hesap acip kufur ediyor. ama direkt bu sekilde onay cok sacma ki duzgun calismiyor da zaten. artik biktirdi.

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
988
ya evet, onay isi cidden cok sacma. dedigin cok mantikli, ekstra olarak yeni hesaplar da onaya dusebilir. cunku bazilari yeni hesap acip kufur ediyor. ama direkt bu sekilde onay cok sacma ki duzgun calismiyor da zaten. artik biktirdi.
Aslında ban sistemi blogda düzgün çalışsa, bu durumun biraz daha önüne geçilebilirdi. Yöneticinin dediğine göre banlanan bir kişi yeniden mesaj yazabiliyormuş. Dediğin gibi, yeni kullanıcıların da onaya düşmesi mantıklı bir hareket olur. Atıyorum, onaya düşmeden yazabilmesi için +300 yorum gibi bir kural yeterli olur. En mantıklısı, yalnızca üye hesaplarının yorum yapıp gerçek maillerle, bir IP adresinin yalnızca bir hesap açabildiği bir durum olurdu. (Gerçek mail dememin sebebi de kişinin kendini kanıtlaması için doğrulama mesajı kullanılabilmesi. Tabi sahte mail kullanımı çok yaygın ama bilmeyenler vardır elbet bir nebze önüne bu durumun önüne geçer belki.) Ama bu da aktifliği ciddi oranda düşürür, o yüzden sadece teoride mantıklı.