- Tepki
- 2,105
Selam ballı lokumlarım, daha önce hiç yüz bakımı rutini oluşturmadım ve bu konuda tarafıma milyonlarca öneri yapıldı ama hepsi birleşince kafamda her şey karman çorman oldu. Açıkçası abartılı ve 300-500 ürünlü bir bakım rutini istemiyorum ama iyi bir yüz temizleme jeli (?) tarzı bir şey istiyorum. En azından eve gelince yüzümü iyice temizleyecek tarzda bir şey... Öneriniz var mı? Su bazlı mı yoksa yağ bazlı mı yoksa bambaşka bir şeyli mi almam gerekiyor bilmiyorum. O yüzden ben şöyle açıklayayım kendimi, siz ona göre önerin bir şeyler olur mu?
Genellikle makyaj yapmam, ayda bir belki... Güneş kremi kullanıyorum yaklaşık 1-2 aydır, bunun dışında da yüzüme sürdüğüm ekstra bir şey yok. Yağlı bir cildim var ve sivilcelenmeye yatkın desem yalan olmaz. Ama dudak çevrem gibi belli başlı kısımlar da kurumaya meyilli, özellikle kışın yaşıyorum bu durumu. O yüzden tam olarak ne tarz bir temizleyici almam gerektiğini de bilmiyorum. Bu şartlara uygun bi temizleyici var mıdır piyasada? 700-800 liraya kadar okeyim şu an ama yeter ki iyi temizlesin, çünkü yaşın da getirisiyle artık mahvolmaya başladı cildim.
Şimdiden hepinize kocaman teşekkürler.
Genellikle makyaj yapmam, ayda bir belki... Güneş kremi kullanıyorum yaklaşık 1-2 aydır, bunun dışında da yüzüme sürdüğüm ekstra bir şey yok. Yağlı bir cildim var ve sivilcelenmeye yatkın desem yalan olmaz. Ama dudak çevrem gibi belli başlı kısımlar da kurumaya meyilli, özellikle kışın yaşıyorum bu durumu. O yüzden tam olarak ne tarz bir temizleyici almam gerektiğini de bilmiyorum. Bu şartlara uygun bi temizleyici var mıdır piyasada? 700-800 liraya kadar okeyim şu an ama yeter ki iyi temizlesin, çünkü yaşın da getirisiyle artık mahvolmaya başladı cildim.
Şimdiden hepinize kocaman teşekkürler.