Haney 🍯 2 Ocak 2024 Milli piyango çekilişini kazanamayınca ben: Forumdaki rozet çekilişlerini kazanamayınca ben:
Haney 🍯 1 Ocak 2024 "Zaaflarına bir gece; hatalarına bir nilüfer; sevgisizliğine bir kalp verdim." —Nilüfer, Müslüm Gürses
"Zaaflarına bir gece; hatalarına bir nilüfer; sevgisizliğine bir kalp verdim." —Nilüfer, Müslüm Gürses
Haney 🍯 31 Ara 2023 Ben senin için Gamersturk izlememi yarıda bırakmıştım be, sen daha ne anlatıyorsun?
Haney 🍯 30 Ara 2023 Saçlarımı seviyorum. Fiziğimi seviyorum. Ellerimi seviyorum. Dudaklarımı seviyorum. Kirpiklerimi seviyorum. Bacaklarımı seviyorum. Tırnaklarımı seviyorum. Yanaklarımı seviyorum. O halde neden kendimi sevmiyorum?
Saçlarımı seviyorum. Fiziğimi seviyorum. Ellerimi seviyorum. Dudaklarımı seviyorum. Kirpiklerimi seviyorum. Bacaklarımı seviyorum. Tırnaklarımı seviyorum. Yanaklarımı seviyorum. O halde neden kendimi sevmiyorum?
Haney 🍯 29 Ara 2023 Ölmek bana çok korkutucu geliyor. Yani ölüyorsun ve sonsuza kadar gidiyorsun. Yok oluyorsun. Boşluk gibi bir şey. Yani hiçbir şey göremiyorsun, duyamıyorsun, düşünemiyorsun. Resmen beynin yok. Bu düşüncemi nasıl açıklarım bilmiyorum. Ürkütücü.
Ölmek bana çok korkutucu geliyor. Yani ölüyorsun ve sonsuza kadar gidiyorsun. Yok oluyorsun. Boşluk gibi bir şey. Yani hiçbir şey göremiyorsun, duyamıyorsun, düşünemiyorsun. Resmen beynin yok. Bu düşüncemi nasıl açıklarım bilmiyorum. Ürkütücü.