Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aralar ne yapacağımı bilemiyorum. Bir şeyler yapmam gerekiyor ama yapmak istemiyorum. Tek yapmak istediğim şey yatmak. İçimden gerçekten bir şey yapmak gelmiyor. Çok garip bir durumun içindeyim.
Bugün otobüse bindim. Kadın şoför vardı. Sonra bir adam "Kadın şoför görünce çok seviniyorum çünkü bu kadınların her şeyi başarabileceğini gösteriyor. Kadın erkek eşitsizliği artık ortadan kalkmalı." tarzında söylemlerde bulundu ve bu çok hoşuma gitti.
"O an muhtemelen dışardan bir deli gibi gözüküyordum ama umurumda bile değildi. Sadece gülmek, gülümsemek ve zıplamak istiyordum. İçimden gelen bu isteği bastırmadan, özgürce ve hiçbir şey düşünmeden dışarı vurmak harikulade bir histi. Daha önce hiç böyle hissetmemiştim. Bu duyguyu anlatamıyorum. Mutluluğumu başkalarının benim hakkımda ne düşüneceğini takmadan yaşamak sadece beni mest ediyordu."
18 Eylül 2021 amcamın doğum gününü son kez kutladığım tarih
11 Ağustos 2022 amcamı son kez gördüğüm tarih
21 Kasım 2022 amcamın sesini son kez duyduğum tarih...
Rüyamda ağzımın içi kanıyordu ama öyle böyle değil. Oluk oluk kan akıyordu resmen. Ağzımı kaç kere suyla çalkalamama rağmen kan akmaya devam ediyordu. Ay bir de @JkunTavşanDişleri beni iyileştirmeye çalışıyordu gidaxguaguxs. Garip bir rüyaydı.
Babam çok harika. Her şeye yetişmeye çalışıyor ve başarıyor da. Hiçbir zaman şikâyet ettiğini duymadım. Her zaman yanımızdaydı. Güçlü durmaya çalışıyor, içinde yıkık olsa bile. Nasıl yapıyor bunları, anlayamıyorum. Bazen ona hayran kalıyorum.