ask 25 Şub 2024 1 ay once banka sifremi eski sevgilimle alakali bir sey yapmistim ya iste bu kadar mal ve bagliyim nasil degistirecegim
1 ay once banka sifremi eski sevgilimle alakali bir sey yapmistim ya iste bu kadar mal ve bagliyim nasil degistirecegim
ask 21 Şub 2024 Bu aralar ölümle alakalı şeyler beni çok üzüyor. Söyle kaç bahar oldu diye bir şarkı var mesela beni kahrediyor
Bu aralar ölümle alakalı şeyler beni çok üzüyor. Söyle kaç bahar oldu diye bir şarkı var mesela beni kahrediyor
ask 20 Şub 2024 Bana takıntılı eski sevgilim yakın arkadasimla sevgili olmuş. En yakın arkadasim da hic sevmedigim birinden hoslaniyormus bayagiiii. YA KAHHAR
Bana takıntılı eski sevgilim yakın arkadasimla sevgili olmuş. En yakın arkadasim da hic sevmedigim birinden hoslaniyormus bayagiiii. YA KAHHAR
ask 16 Şub 2024 Ya bir cocukla tanistim hayvan haklari savunuyor insan hakları savunuyor hem de feminist boyle erkek mi vardi bir de benle yasit
Ya bir cocukla tanistim hayvan haklari savunuyor insan hakları savunuyor hem de feminist boyle erkek mi vardi bir de benle yasit
ask 11 Şub 2024 MERHABAAAA!!! Ben geldim nasılsınız Ben çok iyi bir hafta geçirdim gerçekten her şeyiyle cok guzeldi. Sizler???
MERHABAAAA!!! Ben geldim nasılsınız Ben çok iyi bir hafta geçirdim gerçekten her şeyiyle cok guzeldi. Sizler???