Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi şöyle ki SEVGİLİMLE AYRİLDİK cocuk 2 gun oncesine kadar konusalim diye gtunu yirtiyordu bir anda tümmm o cumleleri kesti selamı sabahı bile kesti ya
Kimlik catismasi nasil cozulur? Mesela normalde sinirli tepkili bir insanim ama surekli bulunacagim ortamlarda hep yumusamaya calisiyorum problem cikmasin diye sonra bana donusu fena oluyor cunku pasif hissediyorum)
Of bende bir sey var birileriyle konusurken hep zarar gelir mi diye tartarım herrrr cumlede tartarım realde. Bugun de oda arkadasimla disari ciktik (kendisi depremzede cok tatli bir kiz) neyse bir tık sorguladım hatta bayagi sorguladim dedim ben insanlarla anlasamiyorum herhalde vs diye uzulmustum ama simdi şöyle bir sey oldu. Ben uyuyordum iste o oyle saniyordu da gozlerimi kapiyordum onun da arkadasi aradi konusurlarken beni övdü bayagi tam benim kafadan cok sirin falan dedi guveneyim mi bu kıza
Katilamadim cunku noldu biliyor musunuz? Bana gecen sene 3 4 ay psikolojik siddet uygulayan kiz sözde arkadaslari odamda diye geldi oturdu full benimle konusmaya calisti salmadi gormezden geldigim halde. Ben de bir sure sonra dayanamadim birkac bir sey oldu. Cok ozur dilerim
Bugun bir tane tarot randevum vardi arkadasimla. Benden soru sormamı istedi ben de "Hayatımın en güzel yılları gecti mi?" "Bu hayat nereye gidiyor" "Aşk hayatım nasıl devam eder" vs sordum TAROTTAN BEKLEDİGİM VERİME BAK HDKWHEKW sonradan daha normal sorulara döndük
Yeni acilan bir beomgyu fan sayfasını takipledim. Bayagi da story atiyordu storylerinin hepppppsini moral ve destek olsun diye begeniyordum. Sonra bugun bir story atmis eğer daha fazla storymi begenirseniz engellemek zorunda kalacagim diyeGDKWHEKQHE (Spam sayiliyormus