Blabla 17 Eyl 2023 5 yıl sonraki kendime mektup yazmak istiyorum ama 5 yıl sonra yine aynı yerde olurum diye korkuyorum ya hayatımda hiçbir şey değişmezse
5 yıl sonraki kendime mektup yazmak istiyorum ama 5 yıl sonra yine aynı yerde olurum diye korkuyorum ya hayatımda hiçbir şey değişmezse
Blabla 17 Eyl 2023 Bide Claire'ın sanki Haley dünya tatlısı aşırı zeki parlak bir geçmişi olan biriymiş gibi sevgilisini ona layık görmemesi aşırı gicigima gidior
Bide Claire'ın sanki Haley dünya tatlısı aşırı zeki parlak bir geçmişi olan biriymiş gibi sevgilisini ona layık görmemesi aşırı gicigima gidior
Blabla 17 Eyl 2023 Üç sezondur modern Family izliyorum değişmeyen tek şey Luke'un şirinliği. Mitchell'ı da seviyorum ama ben böyle bir insanla asla yaşayamazdim ya
Üç sezondur modern Family izliyorum değişmeyen tek şey Luke'un şirinliği. Mitchell'ı da seviyorum ama ben böyle bir insanla asla yaşayamazdim ya
Blabla 16 Eyl 2023 Bu yeni gelen üyeler saraya gelen cariye akını gibi bir Hürrem gerginliği yaşatıyor bedenimde