Haney 🍯 10 Şub 2024 Adım sadece "Haney " ve bana takılan isimlere bakar mısınız 1) Balım 2) Ballı lokumum 3) Ballı sütüm 4) Bal kaymak 5) Ballı çöreğim 6) Ballı bademim 7) Ballı bademli lokumum 8) Bal kız 9) Bal 10) Bal hanım 11) Bal arısı 12) Kestane balı
Adım sadece "Haney " ve bana takılan isimlere bakar mısınız 1) Balım 2) Ballı lokumum 3) Ballı sütüm 4) Bal kaymak 5) Ballı çöreğim 6) Ballı bademim 7) Ballı bademli lokumum 8) Bal kız 9) Bal 10) Bal hanım 11) Bal arısı 12) Kestane balı
Haney 🍯 10 Şub 2024 Din dersinin sıkıcılığında ortaya çıkan hayal gücüm ve yaratıcılığım o kadar sıkıcı ki 1) Bunun ne olduğunu ben de bilmiyorum LNFACBKABCAHKFACB 2) Kuğu 3) Denizanası 4) Tekne 5) Hamur yapma robotu (müko isim biliyorum ) 6) Salyangoz 7) Kar tanesi 8) Anahtar 9) Kelebek 10) Ev
Din dersinin sıkıcılığında ortaya çıkan hayal gücüm ve yaratıcılığım o kadar sıkıcı ki 1) Bunun ne olduğunu ben de bilmiyorum LNFACBKABCAHKFACB 2) Kuğu 3) Denizanası 4) Tekne 5) Hamur yapma robotu (müko isim biliyorum ) 6) Salyangoz 7) Kar tanesi 8) Anahtar 9) Kelebek 10) Ev
Haney 🍯 9 Şub 2024 Biyolojici kapatılsın, sırf onun yüzünden şu hafta başımı kaşıyacak vakit bulamadım
Çok yakışıyor sana
Bi de imzanda el sallayan Jisung vardı. Bu ikisi beraber ateş ediyorsun